Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Host1 Partner-program

Host1

Medlem
Tenkte jeg skulle dele litt kjapp info om Host1 sitt partner-program her da det ser ut til å være en del som benytter seg av slike ordninger.

Host1 tilbyr et partner (affiliate)-program hvor vi man vil få 10% av omsetningen til alle kunder man henviser til Host1. Dette er forøvrig ikke engangs-utbetalinger men en fast provisjon som vil gjelde for alle fremtidige betalinger fra nevnte kunde.

F.eks:

Man sender kunde 1 til Host1 som bruker 1000,- første år, for så å bruke 1000,- neste år. Da vil man tjene 100,- første år og 100,- andre år. Osv.

For å registrere seg i partner-programmet gå hit: https://host1.no/client/affiliates.php , registrering krever en konto hos Host1 (ikke at man er kunde, kun at man har registrert en konto). Registrer deg her: https://host1.no/client/register.php

Pengene man tjener kan enten brukes til å betale egne fakturaer hos Host1 eller bli utbetalt til PayPal/Bankkonto. Man får ikke utbetalt summer under 100,- til bankkonto/paypal.

Har dere spørsmål er det bare å spørre her.
 

Erlend

Medlem
Spennende at dere har et affliateprogram. Vet du noe om hvor godt disse kampanjene konverterer?
 

Host1

Medlem
Ser ut til å variere en god del avhengig av hvor de besøkende kommer fra. Har noen som har rundt 1% konvertering, andre som er oppe i over 20%, og igjen andre som er helt nede i 0.1%.
 

Host1

Medlem
Her har vi beklageligvis vært veldig trege. Kan du/dere gi meg noen eksempler på ønskede størrelser på banners så skal jeg få sendt det til vår designer.

Gjerne også litt info om hvilke produkter dere helst vil ha banners for hvis dere vil ha banners for spesielle produkter. (VPS og Cloud1-kontoer betaler naturlig nok bedre enn webhotell.)
 

muffins

Medlem
Linke direkte til undersider, ikke kun forsiden som partnerlinken går til idag.

Tenker f.eks å linke direkte til Cloud1 prislista:

Kode:
http://host1.no/client/aff.php?aff=x&deeplink=http://host1.no/no/cloud1-priser
 

Host1

Medlem
Ah, ja det kan du gjøre.

Legg til "&pid=?" (link til produkt, bytt ut ? med nr) eller "&gid=?" (link til produktgruppe, bytt ut ? med nummer).

Skal du f.eks linke til VPS Linux kan du linke til http://host1.no/client/aff.php?aff=x&gid=15"
 
Topp