Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Hostgator.no selges

Marketing

Medlem
Domenet Hostgator.no vurderes solgt. Domenet redirecter nå med affiliatelenke til Hostgator.com og får endel norsk type-in trafikk. Gi bud på pm eller i tråd.
 

Santo

Active Member
De kan vel ikke forlange det da de ikke har noe firma i norge?

Det er mange utenlandske firmaer som har sikret seg sine .no domener.

Domenene står da gjerne f.eks. registrert på et samarbeidende advokatfirma i Norge.
 

Marketing

Medlem
Ja ok, men Hostgator kommer ikke og vil ha domenet?

De opererer ikke mot Norge og kan ikke kreve dette. De kan heller ikke hindre at et norsk hostingselskap registrer Hostgator som firmanavn og selger sine tjenester under dette navnet. F.eks så er solidhost.com og solidhost.no to forskjellige bedrifter.
 

looper

Medlem
Nå må du skille her, du regger i ond tro!
Du registrerer Hostgator for å så kjøre affiliatelenke til Hostgator.com per definisjon iht til NORID sine regler er å registrere ett domene for å utnytte en allerede oppbygd merkevare.
Tvister domenenavn vs. varemerke - Jusstorget.no

Og jo...selv om de ikke er registrert i Norge så kan man ta action på .no domener. Prøv f.eks å gå inn på Starbucks.no=)

Seff, kan være at de ikke bryr seg. Men jeg regner med at personen som kjøper domene tenker å optimalisere inntekten i fra hva den er per dags dato. Hvis Hostgator da ser at denne personen håver inn dollars på å bruke dem sitt merkenavn, kan du banne på at de kommer etter deg med hagesaksen;)
 
Topp