Kjapp og trygg hosting for Wordpress

https boost hos google

Tror ikke dette er noe man merker. Dette gjelder jo kun sider som sender sensitiv data frem og tilbake, som handlekurven i en nettbutikk. Og de fleste som driver med netthandel har allerede ssl, jeg tror heller folk som ikke har brukt ssl vil havne på normalen.

Spørsmålet er hvor sterkt signal dette er, i linken din sier de at dette er ett svakt signal. SSL øker feks responstiden på en side noe som gir negativ effekt hos google så jeg tror SSL ikke spiller noen stor roller, kanskje i resultater hvor 2 nettsider er identiske mtp rangering vil ssl være den avgjørende faktoren.
 

fiksedesign

Member
Det stemmer nesten. Det som er greia, er at alle søk som gjøres mens man er innlogget på en googlekonto (gmail, youtyube etc) gjøres med https og blir kryptert. Det er derfor man ikke får noe særlig info om søkeord i Google Analytics lenger. Man må i såfall koble sammen med webmaster tools, men det er en del etterslep på dataene.
 

fiksedesign

Member
Joda, men de viser dem ikke i analytics med mindre kontoen er sammenkoblet med google webmaster tools. I stedet står det: "(not provided)"
 
Topp