Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Hva er siste domenenavn du kjøpte og grunnen?

havpet

New Member
wipeout.no, tenker siden dette er navnet på et TV-program som gikk på TVNorge for ei stund siden er i alle fall ordet kjent. Men mangler kanskje noen spesiell mening utover dette.
 

nettvenninnen

New Member
bruktloftet.no

Tenkte at dette domenet er for en som vurderer å ha en bruktbutikk og/eller ønsker å by på et annonsested for kjøp og salg. Stort potensiale i å tjene penger på dette domenet. Bruktloftet.no er et domene som er sterkt merkevareoppbyggende. Domenet kan også passe for en som interesserer seg for antikviteter. Bare fantasien setter grenser her.

Men har ikke brukt noe energi enda på å prøve å selge det. Hmmm... ser ikke ut til at det er noe liv her, egentlig. Nå i 2017, men skriver uansett.
 

nettvenninnen

New Member
Selv har jeg søkt etter endel .net-domener de siste dagene. Det er klart enklere og finne halvbra/bra .net enn .com. Hadde lyst på et enkelt 4 bokstavers og etter å ha gjennomgått endel navn, fant jeg et som kan uttales: SJOV.NET.

Var det eneste .net på 4 bokstaver jeg fant som kan uttales, så begynner å bli dårlig med de også. Sjov er dansk ord og betyr vel "moro", så det var litt "moro" ;-) Planen er å holde det noen år, da jeg regner med at 4 bokstavers .net også vil øke i pris... hvis jeg ikke får et bra bud via Sedo før den tid da.

Hva med deg?

Hva er siste domenenavn du kjøpte og hva er grunnen til nettopp at du kjøpte det?


Cyberries.com

Kjøpte det fordi jeg syntes det var et navn med et godt potensiale. Er medlem av et sted som selger domener som er direkte rettet til entrepenører. Håndplukkede navn kan da kjøpes opp av nye firmaer/ de som trenger navn til produkter. Navnet får en egen logo. Og det er kjøper som betaler for designet. Via sluttsum. Mange kjente navn er kjøpt opp derfra. Liker å være kreativ og syntes rett og slett at cyberries ikke hørtes så dumt ut.
 

holte

Medlem
Det siste domenet jeg registrerte var Aksjeavisen.no

Tenker å utvikle konseptet, samt lære litt mer om aksjer, børs, finans og økonomi. Har fulgt med litt, men det er mye å lære. Mulig det også kan bli et salgskonsept

Aksjer er ikke helt min greie og ligger I gråsonen for “pengespill” Det er en risikosport og du kan ikke stole på børsen, ekspertene og avisene som hauser. Jeg har flere eksempler på hva jeg mener er bedrageri av småaksjonærer, men igjen, jeg vet for lite om dette. Likevel er mitt tips at folk flest bør holde sparepengene sine unna, eller ikke sats mer enn du har råd til å tape uansett hvor sikker aksjen virker. Ting som virker opplagt kan være et trick, og aksjer som ligger sterkt an til stigning kan via veddemål gå helt motsatt vei. Her er det mye kjeltringer, og kynikere, så ikke stol på noen.

Jeg sier dette fordi stadig flere går ut å oppfordrer folk til å satse sparepengene sine. Nå ønsker man også at hele 70% av oljefondet skal invisteres I risiko mens stornasjoner og investorer hamstrer gull I en svært ustabil verden...

(artikler uten pengespill og porno lenker mottas)
 

Savage

New Member
siste registrerte jeg fondinvestering.space
Tenker å blogge om min erfaring som "småinvestor" i den store verden :)
 

Szir0

Member
forums.no da jeg tror forum er blitt populære igjen hos google.. Kjøpte også scanner.no og xforum.no som får en del søk per mnd. Glemte: Internettapotek.no Er blitt lov å kjøpe i Norge på nett resept medisiner.. Kommer nok en del affiliate rundt dette etterhvert.
 
Sist redigert:

Johan O Tonnevold

New Member
matsalg.no , skal en inn på markedet for salg av mat så syns jeg den klang godt. har spicyfood.no og chilisaus.no . Lett å se da hva fremtiden bringer for min del.
 
Topp