Hvor lang tid bruker du på lenkebygging? Hva er dine første steg?

En tråd i 'Lenke-strategi' startet av tulling99, 6 Okt 2011.

 1. picxx

  picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  På hvilken måte, foruten å bli indeksert kjappere, er subdomener på sider med høy PR bedre enn sider med lav PR?
   
 2. adeneo

  adeneo Medlem

  Innlegg:
  1.611
  Leste du ikke godt nok igjen :D

  Forøvrig er det ikke bare PageRank som er fordelen etter min mening, men alderen på hoved domenet, tidligere indekseringer, CheiRank, TrustRank, Markov lenker, Perron–Frobenius teorier og andre ting som de fleste aldri har hørt om, som inngår i Google matrisen som avgjør sideautoritet, ikke bare til hovedsiden men også til tilknyttede subdomener som ligger innunder et hoved domene.
  Det vil derfor være naturlig å tro (det er kun Google som vet hvordan dette virker) at en blogg på et subdomene hvor hoved domenet har høy autoritet er mer hensiktsmessig enn å ha en blogg på et subdomene tilknyttet et lite autorativt hoved domene, uten at jeg noen gang har hevdet at en blogg på Wordpress automatisk vil starte med PR 9 (estimert tall :p , og nye blogger begynner normalt på 0) fra første dag, selv om hovedsiden til WP er autorativ, men derimot at en blogg som f. eks. adeneo.wordpress.com vil få en bedre plassering hos G, og raskere, enn en blogg hos en mindre autorativ tilbyder, slik som adeneo.myfreepornblog.xxx

  Men hva med å heller dele noen av dine egne SEO gullkorn i stedet for å kritisere mine bloggvaner.
   
 3. picxx

  picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Erfaringsmessig har jeg slitt hardere med å få PR på en blogspot blogg kontra en blogg på et eget subdomene. Nå har jeg hverken forsket på Krakowmatrisen eller JonErlingeffekten, men baserer uttalelsen kun på det jeg selv har erfart. Selvsagt kan andre sitte med andre erfaringer.

  Har også omtrent helt sluttet å bygge splogs hos slike tilbydere, da det koster ekstremt lite å kjøpe et domene og bygge noen satelittsider rundt en hovedside uansett.
  Kanskje greit å slenge opp noe skal man få noe som er helt 100% nytt til å indekseres, men utover det vil jeg anbefale eget domene med egen hosting også når man bygger opp linkwheel med satelittsider (jupp, jeg vet at det ikke er lenge siden jeg selv anbefalte akkurat den samme metoden som du skisserer over).
   
 4. metallian

  metallian Medlem

  Innlegg:
  1.620
  Dette er interessant synes jeg. Jeg har noen blogspt-blogger som begynner å bli "litt" gamle, nå-f.eks denne som er 2.5 år:
  Manneblogg dette er min første blogg, og den hadde en periode PR2 før den ble N/A :-(

  Men den har endel innlinker vet jeg, ganske mye innhold også- betyr dette at den gir endel verdi på linkene selv om den er N/A på PR nå?
   
 5. tulling99 Medlem

  Innlegg:
  381
  Mye interessante teknikker her! Mye man må lære og mye arbeid som må gjøres for å komme på topp på søkeord med hard konkurranse :/

  Blir jo en avveining mellom om man skal bruke all tiden på å lage mer godt innhold eller om en skal bruke mye av denne tiden på SEO (+å lære seg mer SEO først)..
   
 6. picxx

  picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Godt innhold=SEO :)
  Det meste som er diskutert i tråden er vel lenkebygging, men det er langt fra kun den eneste variablen når det kommer til SEO.
   
 7. Hupsey

  Hupsey Medlem

  Innlegg:
  360
  Tror innhold blir viktigere og viktigere fremover grunnet maskinlesing/brukerlesing fra søkemotorene. Yandex får gode resultat med denne metoden, god video om dette her:http://munchweb.com/google-machine-learning
   
 8. picxx

  picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801

Del denne siden