Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Hvordan dra 100 millioner unike i måneden...

Egon

Medlem
Ser han poster mye nyheter og innøegg fra andre sider. Hvordan er det i forhold til opphavsrett/copyright? Han linker til kilden i bånn av artiklen og har vel skrevet sin cersjon med egne ord, selvom det er store likheter. I tillegg bruker han andres bilder. Er det greit så lenge han linker til originalpost i bånn?
 

Frosk Media

New Member
Det er nok av dem som bruker andre's suksesser for å oppnå ting selv. Enten det er å linke, reposte eller stjele for å skape trafikk til sine egne sider er det et tegn på manglende kreativitet, slapphet og feighet. Ergo; man fortjener ikke gevinsten det gir/kunne gitt.

Dessuten...Charlie bit my finger-videoen ble en viral suksess med Gud-vet-hvor-mange views, mens noen som stjal videoen og puttet den i sin egen kanal oppnådde ikke en dritt med det. Rettferdighet, spør du meg.

Et lite tips, dog litt ute av kontekst, er at du kan ikke SKAPE en viral video; slike ting bare oppstår. Mange hoder tenker ut og planlegger sin virale suksess og bruker 1000vis av laken på produksjonen, men feiler. Noen tar et hjemmekamera til 500 kroner og filmer det vi andre ser på som "Herregud! Wtf...hva er vitsen med å legge det ut på nettet?". Legg merke til at det nesten alltid er sistnevnte som får 1 milliard views.

Av mange grunner vil jeg oppfordre deg til å komme opp med ditt eget stoff om du ønsker suksess ;)
 
Topp