Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Hvordan tjene penger på domenenavn?

Bjørn

Domenespekulant
Det beste er selfølgelig å utvikle en webside med unikt innhold, og spe på med f.eks. adsense og tradedoubler reklame. Hvis ikke, kan du f.eks. parkere domenenavnet (f.eks. sedo.com) og tjene noen kroner på reklame.
 
Hvordan skaffer man annonser?

F.eks. NSB / Interrail-reisebyrå til domenet : togtabell.no og togtabell.com ?

Fiskeprodukter til matfisk.no ?
 

Bjørn

Domenespekulant
På Google Adsense: Google-annonser setter du bare inn en annonsekode så kommer det opp relevante annonser til ditt innhold automatisk. Ellers kan du gå inn på tradedoubler.no og euroads.no og se hva annonsebannere/program de har for tiden, og om noen av de passer til innholdet. Skal du ha helt spesielle kampanjer, så prøv å google det og se om noen tilbyr deg å bli affiliate til den type produkt.
 

Bjørn

Domenespekulant
Fra kr. 0 til 1 million+
Din inntekt kommer ann på hvor mange sider du har med annonser og hvor mange som klikker på tekstannonser og kjøper produktene i bannerannonsene for å si det enkelt.
 

Bjørn

Domenespekulant
Det kommer ann på hvilken nisje du reklamerer for. Et klikk på en kredittkort side vil gi deg endel kroner mer pr. klikk, enn f.eks. et klikk på en humorside normalt. Alt fra noen få øre til flere hundre pr. klikk (spesielle tilfeller), dog normalt 1-2 kroner pr. klikk. Kr. 3-9 pr. klikk er heller ikke unormalt, hvis nisjen er populær blant annonsørene.
 
Topp