Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Internasjonalt selskap ønsker .no-domene som er tatt

NilsF

Medlem
Vanlige varemerkeregistreringer er gjeldende for spesifikt nevnte klasser av varer og tjenester. Forskjellige aktører kan registrere det samme navnet som varemerke for ulike klasser. Og sist, men ikke minst, så kan et ord være så alminnelig i bruk relatert til noen klasser, at Patentstyret ikke innvilger varemerkeregistrering for disse klassene, men like fullt så uvanlig relatert til andre klasser, at Patentstyret samtidig innvilger varemerkeregistrering for disse.

En varemerkeregistrering er med andre ord ikke nødvendigvis til hinder for at andre kan bruke det samme navnet i sin virksomhet, når bruken ikke er i konkurranse med og således heller ikke krenker andre merkeeieres rettigheter innenfor spesifikt angitte klasser av varer og tjenester. I den aktuelle saken vil det således være mulig også for domeneeier å søke om varemerkeregistrering av navnet, for andre klasser enn de som allerede er registrert, og det kan være hensiktsmessig hvis han har eller ønsker å opparbeide rettigheter som han ønsker å sikre beskyttelse for.

Da vi ikke kjenner verken domeneeiers planer med domenet eller tidligere bruk av domenenavnet og om eventuell bruk har krenket rettigheter tilhørende selskapet som nå ønsker å kjøpe domenet, vil jeg betegne utfallet av en mulig rettsak som usikkert.
 

hansson

Langveisfarende
Det er da virkelig sært at eieren videredirigerer trafikk fra .no til Isostars internasjonale nettsted og samtidig ikke ønsker å selge!? Vanvittig. Sannsynligvis gjør vedkommende seg bare litt vanskelig for å prøve å få et solid tilbud på bordet.
 
Topp