kapital.no vs kapital24.no

En tråd i 'Domener' startet av looper, 7 Jun 2010.

 1. kongen

  kongen kongemedlem

  Innlegg:
  2.748
  Både Kapital.no og Kapital24.no skulle være en nyhetsportal om økonomi, med samme stoff hentet fra stort sett samme kilder... altså ikke de store forskjellene slik som det ville bli med Apple datamaskiner vs Epler i Hardanger.

  Men han kommer sikkert frem til et enda bedre domenenavn uten tallet 24 og kan bygge sitt eget merkenavn. Tror det vil være mer lønnsomt hvis han skal selge annonser.
   
 2. dennison

  dennison Medlem

  Innlegg:
  121
  Enig med nextri hele veien her, blir for dumt hvis kapital.no vinner frem her.. Firmasøk hos Finnfirma.no. Finn bedrifter, kontakter og personer. skulle jo vært eid av finn.no for lengst da f.eks, hvis FINN.no hadde fått varemerke på ordet "FINN" ..kansje litt dårlig eksempel da finn er både ett person navn og en ting man gjør.. Men.. igjen, finnfirma har bare lagt "firma" bakpå finn.
  Kapital24 burde jo vinne frem her så lenge de ikke har handlet i ond tro.
   
 3. zapotek

  zapotek Medlem

  Innlegg:
  3.689
 4. olafmoriarty

  olafmoriarty Medlem

  Innlegg:
  751
  Finn har jo klaget inn både Finnauto.no, Finnleilighet.no og Finnmegler.no - og alle disse sakene har Finn vunnet i Domeneklagenemnda. De klagde også på Finnbåt.no i 2004, og da fikk de ikke domenet overført, men den sannsynligvis eneste grunnen til dette er at saken ikke ble realitetsbehandlet i Domeneklagenemnda. Hadde den blitt det vil jeg tippe at de hadde fått domenet. Så om Finn klager inn Finnfirma.no vil de sannsynligvis vinne - all presedens tilsier det.

  http://www.norid.no/domenekonflikter/klagearkiv/finnauto.pdf
  Norid: Domeneklagenemnda - Domeneklagenemnda
  Norid: Domeneklagenemnda - Domeneklagenemnda
  Norid: Domeneklagenemnda
   
 5. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.966
  Det er drøyt olafmriarty. At Finn kan få rett på eie alle domener med finn i seg. Jaja, sånn er det, er du mektig så blir du mektigere hvis du vil.
   
 6. olafmoriarty

  olafmoriarty Medlem

  Innlegg:
  751
  Ja, jeg sier ikke at jeg er enig i dette.

  Like drøyt som de som mistet ting.no (fordi «Ting» er et registrert varemerke!) er det uansett ikke.
   

Del denne siden