Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Kjøp av varer før reg av firma

Huawei

New Member
Hei,
Lurte på om d er mulig å kjøpe varer før man er registrert som firma, og at man da kan skrive det av som kostnad. Planen er å kjøpe inn ca 100 produkter fra Kina, for så å legge det inn i nettbutikken. Å legge inn bilder, pris, beskrivelse etc vil jo ta 3-4 måneder for min del. Tenkte derfor å registrere ENK i januar. Noen som kan hjelpe?
 

Steve Cash

Medlem
Det går an, selve den skattemessige fradragsretten er ikke noe problem, inngående mva kan kreves som tilbakegående oppgjør når du har solgt for over 50 000 kroner. Om dette er en hensiktsmessig måte å gjøre det på er en annen sak, du blir jo sittende med kostnad til varelager i 3-4 måneder før du selger noe, kanskje varene til og med blir umoderne/ukurante fram til jul. Hvorfor ikke heller skaffe deg bilder og beskrivelse mv. over nettet og så kjøpe varene når du er klar?
 

Huawei

New Member
Takk for svar. Jo, kanskje greit å begynne med en gang. Har tilgang til bilder ja. Det går i klær, så er sesongvarer. Da får jeg opprette egen konto i banken for nettbutikken på mandag, og betale Kina med paypal :)
 
Topp