Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Kontorfelleskap

zapotek

Medlem
Bra intiativ! Fellesnevneren for alle kontorfelleskap i Norge er at de er fullstendig usynlige i søkemotorene. Google bynavn + kontorfelleskap, så er det jaggu ikke mye du finner.
 

Christoffer

Medlem
Det finnes utallige kontorfellesskap, så hvis du skal ha alle inn blir det en temmelig lang tråd.
Er det noen spesielle typer kontorfellesskap du ønsker listet ??

Godt poeng, jeg tenkte hovedsaklig de som har de samme ressursene som en inkubator som mentorer, office-hours med partnere, workshops og andre ting som er nyttige for gründere.
 

axlmaus

Medlem
Dette settes pris på, for som det har blitt sagt, så er det tidvis klønete å finne slike ting på google og finn.

Kom gjerne med fler linker, dere som har. :)
 

Christoffer

Medlem
Syns egentlig det er greit å ta med så mange kontorfellesskaper som mulig, både av den ene og den andre typen, ihvertfall de som faktisk har egne nettsider. Kan være lurt å merke dem med hvilken by de er i kanskje?

Skal få slengt ut noen her selv :)

Ja, tanken var at det blir nok til eventuelt å lage en sticky av det her:)
 

andersaa

New Member
Vi jobber med en ny tjeneste i dette markedet, et nettsted hvor man skal kunne søke opp kontorer og kontorfelleskap i området, og reservere og betale for plassen i løsningen. En slags hotels.com for kontorer og kontorfelleskap.

Ta gjerne kontakt hvis du vil bli beta-bruker (beta åpnes snart), eller hvis vi kan få lov til å sende deg noen spørsmål for å kartlegge markedet.

-Anders
 

Curtis

New Member
Kan se at Regus ikke er nevnt her. Jeg har selv kontor hos Regus i Nydalen. Kan sterkt anbefales. Ingen binding. Måned til måned kontrakt. perfekt for små startups / store virksomheter
 
Topp