Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Kontorplass på Danmarksplass fra April. Gateplan.

Lene Larsen

New Member
Hei! Jeg jobber med et nytt og spennende konsept som skal hete BloggRom! Det skal bli en egen møteplass for fulltids- og hobbybloggere. Blogging har lenge vært sett på som noe trivielt og uten noe særlig potensiale. Nå er stadig flere som gjør bloggen sin til jobben sin ved å inspirere, dele verdifull informasjon og ved å underholde. Blogging er ikke lenger bare noe som hjemmeværende interiørglade mødre, motebevisst ungdom og selvutviklingsguruer driver med. Både store og små firma opplever at kundene ønsker litt mer, komme litt tettere innpå og vil bli bedre kjent med pulsen i bedriften. BloggRom vil holde kurs og worshops samt individuell opplæring til privatpersoner og bedrifter som ser verdien i å ha en solid og åpen tilstedeværelse på nett.

Ledig Kontorplass til deg:
BloggRom er i en spennende fase og nå ønsker vi å tilby kontorplass/ arbeidsplass for enkeltpersoner eller firma på heltid eller deltid. Du/dere har eller ønsker å bygge opp en sterk og solid tilstedeværelse på nett. Du vil også få en egen profil på BloggRom på nett hvor du kan bidra med å dele innlegg fra dine dager på kontoret og/eller interessefelt. "Build you business by sharing what you know" Kontorplassene tilbys kreative som for eksempel, men ikke begrenset til: fotografer, mediaprodusenter, designere, webutviklere, grafikere, kunstnere, strikkere - og lignende. Du kan også gjerne drive med personlig og yrkesmessig utvikling gjennom coaching og ulike terapiformer, eller jobbe med bevisstgjøring for bedre helse gjennom mat og aktivitet. Fortell gjerne hva du driver med og hvordan du kan være en ressurs for felleskapet.

Som Leietaker i BloggRom fra starten har du fordelen av å være med på å forme konseptet, ved å komme med ønsker, innspill og ideer. Det er mulighet for riktige kandidater å bli med videre i utviklingen av BloggRom AS.

Hva tilbyr BloggRom
Per i dag vil du som leietaker få tilgang til arbeidsplass i stort åpent og lyst lokale, raskt internett og postadresse. Du vil også kunne avtale å bruke lokalene til å holde egne kurs og samlinger. Av de kurs som holdes ønsker Jeg at du tilbyr noen gratis plasser som kan bestilles av medlemmer i BloggRom. Det vil si at også du har mulighet til å være med på kurs og arrangementer som holdes av andre medlemmer eller eksterne. I tillegg til våre egne lokaler vil det være mulig å leie nærliggende møterom/ fellesrom og kjøkken. Lokalet har per i dag et enkelt toalett i kjeller og en liten vask. + utslagsvask. Hovedetasjen har store vinduer og inngangsparti fra gateplan. Her kan vi vise frem og selge ting vi produserer og ha sofa og kaffekrok. I dag har lokalet ikke noe kjøkken, men det er øverst på ønskelisten når vi kommer skikkelig i gang.

Planer for lokalet
Noen oppgraderinger står for tur, men ikke totalrenovasjonen! Så snart vi har kommet på plass og kan føle på hvordan lokalet best kan utnyttes, vil vi sette i gang å gjøre innkjøp. Jeg vil be om deltagelse i noe dugnadsarbeid. Frem til den tid ønsker jeg at du som leietaker bidrar med midlertidige løsninger i form av eget arbeidsbord og utstyr. Derfor vil leieprisen også være lavere i begynnelsen inntil vi har gjennomført noen oppgraderinger. Det vil ikke bli til vesentlig belastning for arbeidet ditt, og beskjed vil bli gitt i god tid.

Det skal legges opp som et åpent og praktisk multifunksjonelt landskap med rom for både arbeidsro og hobby. Som nevnt tidligere så står kjøkken høyt på prior-listen, deretter en oppgadering av bad og toalettfasiliteter. Et hobbyverksted i kjelleren hvor litt gris kan foregå er på planen. Der vil vi også ha litt lagerplass, men kun ved vesentlig behov, da vi ønsker å beholde et ryddig, åpent og luftig arbeidsrom for alle.

Hvem kan bruke BloggRom?
I tillegg til faste arbeidsplasser vil det på sikt legges til rette for medlemsbaserte enkeltstående faste dager, eller benyttelse av dagspass. Medlemmer kan også inviter gjester/kunder. Det vil også være mulig for eksterne å leie lokalene til egne formål i helger og ettermiddager så fremt leietakere fortsatt har tilgang til arbeidsplass om ønskelig.

Jeg ønsker at BloggRom etter hvert blir et naturlig samlingspunkt for dem som bruker tid på å synliggjøre seg på nett og gjerne ved å bruke WordPress som verktøy. Det skal også være en plass hvor man kan hygge seg sammen og bygge nettverk med andre i et kreativt, inspirerende miljø.


Inkluderer strøm, hurtig internett, og registrert postadresse. Fra kr 1000 inkl.mva.



Ring for en hyggelig prat.
mvh Lene Larsen

Kontakt meg på telefon: 93868154
eller epost: privat@lenelarsen.no
 

Lene Larsen

New Member
Hei. Det er i Bergen ja, som Travellingman sier så fint. Det ligger inne i den butikkklyngen, hvor man kan kjøre videre opp til BKK. Man har Solheimkjøtt, to dagligvarer, 3 frisører, hamburger og trening i samme gate, + mer! :) Ikke støy!
 
Topp