Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Konvertering fra Adwords

Stoppet

Banned
Hvor stor konverteringsprosent vil man kunne ligge på med klikk fra Adwordsannonser? For eksempel en nettbutikk. Jeg vet at det vil være mange faktorer som er avgjørende her, men noen som har erfaringer å dele?
 

Marius

Medlem
Som du selv skriver er det mange faktorer. Her er noen:

- Konkurranse
- Annonsetekst
- Landingssideutforming
- Mulige betalingsmåter
- Sidehastighet
- Søkeord
- Bruk av negative søkeord
- Bruk av retargeting
- Bruk av displaynettverket
- Bruk av YouTube
- Pris på produktene
- Produktbilder
- "Social Proof"
- Produktvurderinger/Omtaler
- Nisje
- Mobiloptimalisering
- Sesongvariasjoner

Her er eksempler på konverteringsrater siste 30 dager for en av våre kunder, delt opp i ulike kampanjer. Hvordan du bygger kampanjene og hva som er målsetningen avgjør også konverteringsraten.

konverteringsrater.jpg
 

barentshavet

Active Member
Denne kunden er litt i det høyeste å laget å trekke frem som en sammenligning, da kunden bruker 200.000 (ikke inkludert byråkostnader) kroner i mnd på søk og har i skrivende stund 12.000+ klikk de siste 30 dagene. Men her har kunden enormt god konverteringsrate fordi søkerådgiveren er veldig dyktig, og at produktene er lette å selge. I tillegg er det jobbet mye med SEM/SEO. Det er fullt mulig å oppnå slike tall på egenhånd, men det krever nødvendigvis mye arbeid.


eHRUbU9P.jpeg
 
Sist redigert:

Marius

Medlem
Bare for å presisere det jeg skrev om "hva som er målsetningen avgjør også konverteringsraten". Det kan jo for eksempel være at målet for en bedrift er flest mulig konverteringer innenfor fastsatt max CPO, og ikke at konverteringsraten skal være høyest mulig.
 
Topp