Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Mölnlycke Health Care søker etter Produktansvarlig i Oslo

btbsilent

Member
Mölnlycke Health Care er opptatt av å skape vekst og resultater - også for sine medarbeidere! Selskapet søker nå en ambisiøs og business-minded person som ønsker å gjøre karriere i Mölnlycke! Du vil følge et karriereløp innen markedsføring og salg. Hos Mölnlycke vil du få en unik start på din karriere og en mulighet til å forme din egen utvikling. Kanskje er du en fremtidig lederspire? Eller kanskje du ønsker internasjonal erfaring? Hos oss legger vi til rette for muligheten – vi trenger en som er villig til å gripe den!

Som produktansvarlig i Mölnlycke Health Care vil du starte dine første 12 måneder i en rolle innen markedsføring. I denne rollen vil du tilegne deg solid markedsforståelse, samtidig som du lærer selskapet og våre produkter å kjenne innenfra. Som produktansvarlig vil du være ansvarlig for å planlegge og implementere regionale strategier, samt følge opp lokale markedsaktiviteter og strategier innenfor vårt operasjonssegment. Du vil samarbeide tett med salgsapparatet og inneha en sentral støttefunksjon i arbeid med blant annet nasjonale anbud og nylanseringer. Du vil også ha en sentral rolle i vårt arbeid med digitale medier. Etter endte 12 måneder vil du sammen med administrerende direktør planlegge veien videre i Mölnlycke, med mål om en nasjonal eller internasjonal rolle innen salg eller markedsføring.

Av bakgrunn ønsker vi at du har universitets- eller høyskoleutdannelse innen markedsføring, økonomi og/eller ledelse. Du kan gjerne være nyutdannet, eller ha et par års erfaring fra en tilsvarende rolle. Du har god forretningsforståelse, en analytisk tilnærming og teft for business! Du har stor arbeidskapasitet, og drives av å oppnå resultater. Samtidig er du en ydmyk lagspiller, som ser verdien i gode teamrelasjoner.

Vi tilbyr et traineeopplegg hos en verdensledende leverandør av engangsløsninger for operasjon og sårbehandling. Du vil jobbe tett med Administrerende Direktør, og være delaktig i spennende prosjekter både nasjonalt og regionalt. Mölnlycke har et inkluderende arbeidsmiljø med fokus på god teamkultur, og for den rette kandidat er det gode utviklingsmuligheter både i Norge og internasjonalt.

Hvis du har
spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Anne Cecilie Braarud Flaa, tlf. 975 59 089 eller Rannveig Staal Pettersen, tlf. 975 59 065. Søk på stillingen snarest, og senest innen 6. mars 2016. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Apply: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/fbe1771f00d4
 
Topp