Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Makeup Mekka, Telefinans og Allfoto lanserer affiliateprogram

TradeDoublerNO

Tradedoubler
Tre gode nyheter fra oss i dag.

Makeup Mekka - program ID 216260
Makeup Mekka - Quality Makeup for Less - Vi er Norges makeupeksperter på nett med et bredt spekter av sminke og sminkerelaterte produkter. Vi er et hipt og raskt voksende selskap med spisskompetanse innen makeup. Suksessen til Makeup Mekka er at våre makeup artister velger ut, tester og utvikler produkter som vi garanterer er kvalitetssikret av fagutdannede. Makeup Mekkas artister følger med på trender og skaper nye looks/kits inspirert av alle våre reiser i inn- og utland. Kundens fordel er at vårt konsept baserer seg på at vi selger kvalitetsmakeup på en effektiv måte som gir høy kvalitet til en god pris. Hos oss kan du alltid få råd, tips og handle kvalitetsmakeup fra makeup entusiaster.

Makeup Mekka betaler 20% provisjon på alle salg (ikke iSale)

Telefinans - program ID 211462
Folkelånet Telefinans gir deg inntil 690 kroner per innvilget forbrukslån søknad direkte fra tekstlenke eller banner. Vi betaler kr.690 pr. innvilget forbrukslån over 150.000, og kr. 345 pr.innvilget forbrukslån mellom kr. 10.000 til 149.999. /For mottatt korrekt utfylt, men ikke innvilget, lånesøknad betales kr. 30,00

Betaling er pr. korrekt utfylt og innvilget lånessøknad av kunde med følgende minimumskrav: Over 23 år, Ingen registrerte betalingsanmerkninger eller inkassosaker. Årsintekt over NOK 180.000. Det er ikke tillatt å endre i tekster eller annonsemateriale uten spesifikk godkjendelse fra Tradedoubler/Folkelånet Telefinans as.

Alle tekster skal inneholde følgende: "Priseksempel forbrukslån uten sikkerhet: Eff.rente 19,74%, 65.000 o/5år, etabl.gebyr. 950,Totalt: 99.350,-." Om samme kunde søker gjentatte ganger iløpet av en 30 dagers periode, vil det kun bli utbetalt provisjon for den første søknad. De resterende kan bli slettet etterfølgende.

Allfoto - program ID 214416
Allfoto.no er det internasjonale forbrukermerket til Albumprinter.com, som er Europas største produsent av fotobøker. Med det brukervennlige programmet fra Allfoto.no kan alle lage en flott fotobok av egne digitale bilder og få den trykket profesjonelt. Allfoto.no tilbyr også planleggere og kalendere i tillegg til fotobøker. Du kan glede deg selv med personlige minner eller gi bort en flott fotogave til venner og familie.

Allfoto betaler 15% på alle salg - inkludert iSale.
 
Sist redigert:
Topp