Kjapp og trygg hosting for Wordpress

MYE norsk spam om dagen

Dag Frogner

Supermedlem
Problemet (for meg) er måten dette blir sendt ut på og hva som tilbys.

Hvis Bjørn Hansen fra Hansen Bilvask i hjembyen min sender en epost fra post@bilvask.no hvor han tilbyr bedriftavtale på bilvask så kan man jo si at det er spam fordi jeg ikke har bedt om å få eposten, men det er ihvertfall et vanlig tilbud om en tjeneste som jeg mest sannsynlig har behov for. Han er helt "gjennomsiktig" og prøver ikke å gjemme seg bak noe eller villede om hva han ønsker.

Det er verre når jeg får eposter fra "Bjørg Olsen" som er sendt fra noreply@våregodetilbud.info (bare noe jeg fant på i farta) hvor det kun står "Spill på vårt casino og vinn 500.000,- du også slik som Roar Hansen gjorde". Etterfulgt av "KLIKK HER" "KLIKK HER" "KLIKK HER".

Når jeg da søker opp domenet, så finner jeg ingenting fordi de som har registrert det har registrert domenet anonymt.

Dette er i mine øyne søppelpost hvor man bevisst gjemmer seg så godt som mulig for at ingen skal finne ut hvem det kommer fra, også sender man ut til 100.000 adresser og håper at noen er så dumme at de klikker seg videre slik at man får en provisjon. Det er også helt umulig å fjerne seg fra slike lister.

Tilbudet fra Hansen Bilvask er et legitimt tilbud fra en leverandør i min egen hjemby, hvor firmaet er helt åpne om hvem de er, hvor eposten er sendt fra, hvem som står bak domenet osv osv. Om jeg ikke vil ha tilbud herfra mer sier jeg ifra, også slipper jeg det.

I det andre tilfellet har jeg inntrykk av at jo oftere man melder seg av slike lister, jo oftere får man mail.

Dårlig forklart i den opprinnelige posten, forhåpentligvis bedre forklart nå. :)
 

basicus

SEO Eggspert
I det andre tilfellet har jeg inntrykk av at jo oftere man melder seg av slike lister, jo oftere får man mail.
Her ligger en nøkkel til hvorfor du får masse av disse mailene. Ved å melde deg av, har du også innrømmet at mailadressen din er i aktiv bruk og fungerer.

Aldri respondér til disse mailene.

Bare filterer de bort med spamfilteret. Dermed vil heller ikke epost adressen din selges videre.
 
Topp