Kjapp og trygg hosting for Wordpress

MYE norsk spam om dagen

knippsen

Medlem
Er jeg ekstra sint på noen pleier jeg å grave opp de som jobber i det firmaet og legge til deres private og jobb-eposter her: MailBait - Fill Your INBOX

Å herregud.. jeg kommer til å være opptatt med å ta hevn på spammerne i flere uker.
 

Erlend

Medlem
Gmail.com slapp igjennom noe spam fra Casinoanmelder.com idag (Kyrre Foros). Har ikke meldt meg på nyhetsbrevet, og heller ikke mulig å melde seg av :eek:

Ikke ofte jeg opplever at Gmail slipper igjennom noe
 

rune69

Gjerrigknarken sjøl
Medlem av ledelsen
For noen dager siden begynte jeg å registrere spammailer (når jeg har tid) som dukker opp hos meg - litt for moro skyld og litt dersom folk søker opp info.

Jeg kopierer rett og slett innholdet og headeren fra meldingene:

Forum | Runes verden
 

picxx

Well-Known Member
For noen dager siden begynte jeg å registrere spammailer (når jeg har tid) som dukker opp hos meg - litt for moro skyld og litt dersom folk søker opp info.

Jeg kopierer rett og slett innholdet og headeren fra meldingene:

Forum | Runes verden

Ved å oute alt og alle kan jo gjerrigknarken ende opp med at man ikke engang får reelle tilbud, fordi tilbyderne ikke vil havne på en slik liste?
 

rune69

Gjerrigknarken sjøl
Medlem av ledelsen
Kun utenlandsk dritt havner i den oversikten. Selv om jeg har vært fristet til å legge ut noen norske som sender og sender, selv om jeg melder meg av....
 
Jeg er så DRITT lei av å få spam, og da spesielt norsk spam, hvor mengden har eksplodert. Dette er mailer fra folk som "Kjell Nilsen" og "Bjørg Karlsen" som lurer på om jeg vil ha boligalarm eller nytt servise.

Disse kommer fra mange forskjellige eposter, hvor fellesnevneren er at de blir sendt fra domener hvor kontaktinfoen ikke kommer tydelig frem, men som man finner om man leter litt.

Dog fikk jeg i dag en mail hvor det er tydelig at at det er Leads AS som står bak. Man blir videresent til "etsuperttilbud.com" hvor det står Leads AS i bunnen av siden. Leads AS skryter av at de kan levere "En jevn strøm av kvalifiserte leads - Hver måned!" men jeg er nå litt skeptisk til hvor gode disse leadsene er, om de er av typen jeg får på epost.

Her er mailen fra Kjell Nilsen (Leads AS) som jeg fikk i dag:



Jeg ringte til Leads AS, men de kunne ikke svare på hvor de hadde fått tak i epostadressen min, men de skulle gi beskjed til "de på kontoret" så skulle de ringe meg opp igjen.

Er det flere enn meg som drukner i slike mailer? Jeg får sikkert 3-4 hver eneste dag og begynner å bli riiiimelig varm i toppen.

En ting er å få mailer fra firmaer som skal selge et produkt, det gjør meg ikke så mye, for her er det enkelt og bare melde seg av listen også får man ikke mer mail herfra. Men dette er firmaer som kun er ute etter å sende ut eposter med aff-linker for å få deg til å kjøpe et eller annet, og er etter mitt syn, mye, mye verre.

Hva er forskjellen på "som skal selge et produkt" og "få deg til å kjøpe et eller annet" ?
 
Topp