Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Mystore søker utviklere/designere/markedsførere

Yngve Larsen

E-commerce ekspert
Vi jobber i disse dager med å bygge opp en ny seksjon på Starte nettbutikk med nettbutikkløsning fra Mystore.no kalt Mystore Experts. Vet at det er mange mer inne som allerede gjør jobber for våre kunder :)

Kort fortalt vil dette være en seksjon hvor våre kunder kan søke i kategorier etter utviklere/designere/markedsførere som de ønsker å leie inn hjelp fra.
Dette vil være en videre satning basert å det vi har startet under Mystore Themes http://www.mystore.no/category/themes/
Hos Mystore står en utvikler fritt til å enten bygge videre på et eksisterene theme, eller å bygge noe helt nytt. Litt informasjon om redigeringsmuligheter finnes på HTML-editor Mystore kunnskapsbase

Vi ønsker å få på plass et stort spenn i eksterne byråer som tilbyr sine tjenester. Alt fra de små byråene som aksepterer oppdrag på 500,- til de som tar 500 000,- for en "liten jobb".

Prisnivå på de forskjellige byråene vil være synlig slik at våre kunder på en enkel måte kan finne match mellom forventninger og pris.

Byråene vil i listevisning bli presentert med info som dette:
Budsjett: 10 000 - 50 000,-
Timepris: 750,- eks. mva
Feedback: 19 har kommentert

Interessert i å bli listet under Mystore Experts ? Send en e-post til kundeservice@mystore.no med noen få ord om ditt byrå, så tar vi kontakt for mer informasjon.

Yngve
Mystore.no
 
Sist redigert:

Erlend

Medlem
Flott initiativ. Håper det blir litt mer seriøst enn de mange andre sidene som tilbyr dette. Som for eksempel MittOppdrag.
 

Yngve Larsen

E-commerce ekspert
Kan vell ikke akkurat sammenlignes med Mittoppdrag. Det er ikke oppdragsgiver som legger ut oppdrag, men oppdragsgiver får en oversikt over tilbydere..

Bransje: Det er noe vi får vurdere. De som ønsker å kjøpe timer/tjenester har nok ikke noe problem med evt å oppgradere til Premium om det kreves. Prisdifferansen er på 8 kroner og 30 øre / dag.
 

Yngve Larsen

E-commerce ekspert
De som kjøper tjenester blir anbefalt å legge igjen kommentar etter at jobben er utført..

Useriøse aktører ønsker vi selvfølgelig ikke å jobbe sammen med ;)
 
Topp