Nå blir det mindre trafikk fra Facebook

En tråd i 'Sosiale medier' startet av zapotek, 30 Jun 2016.

 1. zapotek

  zapotek Medlem

  Innlegg:
  3.689
 2. kaieivindm

  kaieivindm Member

  Innlegg:
  114
  Synes dette var en interessant vinkling på saken. Altså, for at mange har gitt beskjed om at de ser for lite info fra familie, velger de å ta ned visning av sider.

  Det betyr også at potensielt vil reklame inntektene til FB gå ned, og det tillater de ikke.
   
 3. xdex

  xdex Medlem

  Innlegg:
  1.597
  Kan du forklare hvorfor reklameinntektene skal gå ned, på grunnlag av at dem forbedrer innholdet du ser? (reklame vises uansett, men du slipper 100000 virale videoer etc). Når det er sagt, er det ikke første gangen at facebook lover bedringer.. Noe har blitt bedre, heldigvis, men de er ikke helt i mål.
   
 4. Jens1986 Medlem

  Innlegg:
  663
  Spør du meg burde feeden vært delt opp i to faner, sider/nyheter og personlig.
   
 5. kaieivindm

  kaieivindm Member

  Innlegg:
  114
  Min mening, er at hvis FB prioriterer å vise venner/familie innlegg fremfor sider så vil færre se innholdet som postes via sider.

  veldig mange sider bruker sponset innhold, altså betale innlegg. Hvis ikke FB kan garantere at de blir vist til publikum, eller annet, fremfor familie/venne innlegg... Derav vil mange kanskje tenke seg om før de fremmer innlegg.

  derav tankesettet mitt.

  Jeg er for all del ikke ekspert på området, men er den første problemstillingen jeg ser.
   
 6. xdex

  xdex Medlem

  Innlegg:
  1.597
  Innlegg som postes via sider, er problemet, og ikke betalt reklame. Folk er lei av å se virale filmsnutter, eller annet kjedelig innhold. Reklamen vil fortsatt være der, men fokuset i din strøm vil skiftes, slik at det er mer relevant for deg. Da slipper du forhåpentligvis å se 10 forskjellige videoer på rekke og rad, bare fordi noen du kjenner likte det (eller trykket play, skal ikke mer til) facebook måler til og med hvor i strømmen du stopper, og hva som befinner seg der. Basert på dette (og mye mer) får du servert innhold.
   

Del denne siden