Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nettbutikk, barnevogner og utstyr vurderes solgt

frskby

Medlem
Vognimport.no / vognimport.com / vagnimport.se vurderes solgt etter at tiden ikke lengre strekker til. Har hatt jevn og god omsetning den perioden butikken fikk god oppmerksomhet.

Oppstart i 2010. Butikken har hele tiden vært et deltidsprosjekt. Selger stort sett kun de kjente merkevarene som selger mest i Norge, slik som f.eks Mountain Buggy, BabyJogger og TFK med tilbehør. Innkjøp gjøres både fra USA og Tyskland.

Benytter Mystore med Klarna og PayPal integrasjon. For frakt benyttes EDI-soft.

Omsetning ca:
2010: 500.000
2011: 1,3 mill
2012: 2,1 mill
2013: 2,3 mill
2014: 2,3 mill

Bud vil vurderes fortløpende.
Kan kontaktes her eller via post@vognimport.no
 

frskby

Medlem
Omsetning så langt i år er 350.000,-. Nedgangen er i all hovedsak pga manglende markedsføring og benyttet tid i selskapet siste år.
Venter på rapporter fra regnskapsfører vedr resultater. Har pt kun 2013 tall. De viser DB på 22%. Resultatet er 6% av omsetningen.
Ved fortsatt interesse ta kontakt så kan du få mer detaljerte tall så snart regnskapsfører har fremskaffet dette.
 

frskby

Medlem
Det er relativt beskjeden tid man trenger å legge ned i denne driften. Kort fortalt er det å svare på henvendelser pr tlf og e-post. Bestillinger går gjennom nettbutikkløsningen. Så er det mottak og sending av varer. Fra april måned begynte vi å benytte Tripletex som også er integrert i nettbutikken.
Driften er forsøkt å gjøre så automatisert og lite tidkrevende som mulig. Det er altså fullt mulig for veldig mange å drive dette som en "hobby" om man ikke ønsker å satse ytterligere.
Nå benyttes kanskje 1-3 timer i uken. I fjor kanskje 2-5 timer.
 

cg1990

Medlem
Har resultatgraden din holdt seg stabil ligger man på rundt 138.000 i overskudd pr år. Er resultatet du referer til i 2013 lønn eller kommer dette etter at du har tatt ut lønn?
 
Topp