Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nettbutikk med varelager av egenproduserte varer vurderes solgt

escargot

New Member
Vi vurderer å selge vår nettbutikk innen en «supernisje» innen hudpleie, www.escargot.no/nb

Våre produkter er helt unike i Norge, og har kun 1-2 konkurrenter innen samme nisje. De 2 ansiktskremene er en egenprodusert linje, produsert i Chile. Ansiktskremene inneholder organisk snegleserum, og er fri for parabener og mineraloljer. Kremene er produsert under det strenge EU-regelverket for kosmetikk. Emballasjen er to-språklig - norsk og engelsk.

Butikken har vært i drift siden 2013, og har kommet opp i en omsetning på rundt 8-10.000 i måneden (omsetning pr 1.des er 82.000 eks mva). Mye av omsetningen er returnerende kunder. Potensialet er så vanvittig mye større til en person som er en kløpper på SEO, men kanskje viktigst av alt; lar seg fascinere og brenner for prosjektet! Visjonen vår var stor, men tiden strekker ikke til. Det hadde vært fantastisk å få se prosjektet vi har lagt ALL vår tid i siste årene, få leve videre.

Her er også et stort potensiale til å oversette butikken til spansk og fransk, da disse produktene er SVÆRT populær i Europa generelt. Hvis man får butikken til skyte fart, kan laboratoriet produsere flere og andre produkter slik at man kan utvide sortimentet. Man kan dermed videreføre avtalen vi har med laboratoriet.

På kjøpet følger:

*2-språklig nettside, Norsk og engelsk.

*Woocommerce, satt opp med paypal og faktura.

*Bisnode-konto der du kan kredittsjekke fakturakunder

*Har også en blogg på nettsiden, der flere kjendiser har omtalt produktene meget positivt

*Facebook: ca 1850 følgere

*Instagram: 668 følgere

*Twitter: Litt over 200 følgere

*Mailchimp med ca 250 mottakere (kunder)

*Google analytics og adwords

*Varelager:
*Rundt 450 enheter hudkremer, ca like mange av de to variantene, verdi: ca 72.000 kr eks mva. Utsalgspris: Ca 225.000 eks mva
*Rundt 500 håndsåper / såpestykker med snegleserum, verdi 10.000 kr eks mva, utsalgspris 75.000 kr eks mva

*Ca 300 postesker, (Postens minipakke). Konto hos Posten, samt edi-soft.

*Diverse trykksaker om ønskelig, som rollups, produktbrosjyre, osv. Masse trykkfiler, logovarianter, osv slik at man kan produsere hvilke trykksaker man ønsker

Gjør ingen markedstiltak pr i dag. Har ca 50-70 sidevisninger pr dag. Popper inn noen bestillinger i uken, og de pakkes og shippes samme dag.

Kom gjerne med forslag / bud! Og bare PM med spørsmål om det dere måtte lure på.

Vi kan også være intressert i en slags driftsavtale, hvis noen føler for å gjøre en innsats uten å kjøpe nettbutikk og varelager. Store muligheter for gode provisjoner. VI har "ledig" både et mobilabb. og ip-telefon linje som denne personen kan få ha.

Stian
 
Topp