Kjapp og trygg hosting for Wordpress

.no 2 bokstaver

TorsteinO

Art Director & grunder
Vet ikke helt om jeg vil sammenligne 179.no og nav.no heller...

Ikke pr i dag nei. Men f.ex. er det jo en av norges største bedrifter innen grafisk++ som heter 07-gruppen, og for dem er det naturligvis veldig attraktivt å ha domenet 07.no

og gudene vet hva slags tjenester eller firmanavn som kan bli lansert framover, plutselig finner kanskje staten ut at de vil lage en infoside for 15-åringer, og da kan plutselig f.ex. 15.no bli veldig attraktivt.

62.no? høres det umiddelbart spesielt attraktivt ut? Nei? Vel, for ålesundsfirmaet 62º Nord er det jo et veldig attraktivt domene.

Osv.

Poenget er at det er veldig vanskelig å spå fremtiden, og på 2-tall/tegn-domener er det tross alt et veldig begrenset utvalg, så selv om tosiffersdomener generelt ikke er fullt så "opplagte" som mange totegnsdomener er, er de akkurat like attraktive for de rette som totegns er for de rette, også er de jo akkurat like korte :)
 

MobyDick

New Member
mente bokstav + tall :)

var en del tall + bokstav, men synes bokstav + tall er bedre. fant en jeg synes var ganske så grei. ellers er det mye bokstav + bokstav igjen, men da selvfølgelig med æ, ø, å. øu.no feks var ledig.
 
Topp