Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Noen som kan hjelpe med PHP/WordPress?

Hakasu

Medlem
Hei. Er det noen som kunne hjelpet meg litt med PHP/WordPress?

Her er saken: la oss si jeg har 30 nettsider med Wordpress, og ønsker å lage en side der hvor jeg linker til 5 andre nettsider på alle nettsidene. Per dags dato må jeg oppdatere alle 30 hver for seg hvis jeg skal legge til en 6. link, og da blir det litt mer styr å holde kontrollen.

Så det jeg er ute etter er en måte å oppdatere alle på samtidig. Har tidligere tenkt ut at jeg kan bruke PHP, men har verken funnet et godt PHP-innstikk eller klart å lage "scriptet" for å gjøre det.

Så, er det noen snille sjeler her på WF som kunne hjulpet meg med dette? ;)
Jeg setter stor pris på alle forslag / løsninger!
 

hansson

Langveisfarende
Hva med å lage en ny sidemal (page.php) der du hardkoder lenkene dine inn på bunnen av artikkelen eller hvor du nå skal ha dem? Så lager du bare de 30 sidene dine i WP og velger riktig sidemal. Skal du legge til en lenke i lista redigerer du bare rett i php-filen, så blir alle sider med denne page-malen oppdatert.
 

Hakasu

Medlem
Takk for svar alle svar!

Etter en del knoting fikk jeg det likevel til selv. Så hvis noen andre har samme problemet så er dette fremgangsmåten min:

Først laget jeg en HTML-side á la denne:
PHP:
<h2>Samarbeidspartnere:</h2></br >
<a href="http://vg.no/">VG</a><br />
<a href="http://vg.no/">VG</a><br />
<a href="http://vg.no/">VG</a><br />
<a href="http://vg.no/">VG</a><br />
<a href="http://vg.no/">VG</a><br />
<a href="http://vg.no/">VG</a><br />
<br />

Deretter lastet jeg den opp på serveren min med navn linker.html.

Nå måtte jeg installere et innstikk med navn Allow PHP in Post and Pages på alle WordPress-sidene jeg ville ha den på, og laget en "snippet" der. Snippeten ser omtrent slik ut:

PHP:
<?php
$file = file_get_contents ('link.html'); 
 Echo $file; 
 ?>


Derfra fikk jeg en Wordpress-"kode" som så omtrent slik ut: [php function=1]. Denne kan jeg bare lime inn akkurat hvor det skulle passe meg, for meg var det på et innlegg på bloggene.

Resultatet ble akkurat som jeg hadde håpet på. Det ser nøyaktig likt ut som om jeg skulle ha limt HTML-koden rett inn på Wordpress-innlegget.
Så når jeg skal fjerne/legge til linker er det bare å redigere link.html, så oppdaterer den alle sidene automatisk ;)
 
Topp