Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Norske gratis-kataloger

picxx

Well-Known Member
Stilig picxx! La til et nettsted uten å registrere meg. Registrerte meg etterpå. Må jeg da legge til nettstedet på nytt?

Neida, det er bare å gå inn på listingen og trykke på "krev denne oppføringen" for å legge den til under din konto.
Alle nettsteder krever at de blir admingodkjent, derfor kan det da litt tid fra man legger det til til det blir synlig/publisert.
 

Katharina

New Member
Hej med jer,
Den er efterhånden lidt gammel denne tråd, men hvis der stadig skulle være nogen, der leder efter danske linkkataloger - der er bl.a. denne side: http://www.linkkataloger.dk/. Man kan ikke regne med de pageranks, som de er opdelt efter - ofte er pageranken væsentlig bedre end, der står i kataloget :)

Hvis der er nogen af jer, der ligger inde med en opdateret oversigt over norske kataloger - evt. med lidt bedre pagerank, end de der er listet her - så hører jeg meget gerne fra jer :)

Mvh,
Katharina (fra Danmark, som min tekst nok afslører :p)
https://www.billige-senkesett.no/
 

Chris M

Medlem
På tide med en oppdatert liste med sider som faktisk funker? :) Begynner å bli en del linker som er utgått i denne tråden som er fra 2008. Men som faktisk er den med mest sider som er aktuelle som jeg kan finne. Eller tar jeg feil?
 

Stoppet

Banned
På denne var det vel bare en aktuell side? ;) Om du tar vekk den som tar betalt.

Skal man oppdatere en liste, så må man fylle ut videre på den om man kjenner til sider som bør legges til. Eller hadde du noen andre tanker om hvordan det skulle gjøres?
 
Topp