Nytt SEO-verktøy

En tråd i 'Adservice Media' startet av Adservice Media, 7 Jan 2013.

 1. Adservice Media Medlem

  Innlegg:
  43
  Hei alle,

  Vi hos Adservice Media har nylig lansert Google SEO Tracking som er et nytt SEO-verktøy som vi tror kan bli veldig nyttig for de av dere som er publishere hos oss.

  Google SEO Tracking vil vise deg nøyaktig hvilke søkeord dine besøkende har skrevet inn og hvilke ord som har konvertert til salg på dine Adservicelenker.

  Informasjonen du får gjennom Google SEO Tracking gjør at du kan målrette din Google SEO optimering mot de søkeordene som konverterer til salg!

  Det eneste du behøver å gjøre for å ta dette hjelpemiddelet i bruk, er å sette inn et lite Javacript på dine websider. Dette Javascriptet finner du under Adservice Tools i vårt publishersystem.

  Adservice Google SEO Tracking er en helt unik funksjon som vi er veldige stolte av og som du bare finner hos Adservice Media! Logg inn på din publisherkonto og les mer om Google SEO Tracking, og våre andre verktøy, under “Adservice Tools”.

  Om du ikke allerede har en konto hos oss, er du hjertelig velkommen til å søke om en publisherkonto på Adservice Media

  Skulle du ha spørsmål eller er noe du lurer på om Google SEO Tracking - er det bare å ta kontakt på enten mail, telefon eller Skype.
  __________________
  Mvh Christian - Adservice Media
  Email cw@adservicemedia.com Telefon: +45 32 53 45 11
  Skype: christian.adservicemedia.com
   

Del denne siden