Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Nyttpånytt.no

peterandrej

pensjonert moderator
Hehe... Hvor mye er det verdt tror du? :)

NRK har jo rett på dette navnet siden nyttpånytt er et EKSTREMT godt innarbeidet merkenavn i Norge etter ti år i gullrekka, så jeg ville ikke gått så veldig høyt på banen rent prismessig om jeg var deg. Det at du i det hele tatt tilbyr NRK navnet viser jo at du registrerte det NETTOPP for å tjene penger på andres merkenavn, så du vil ha en uhyre dårlig sak dersom NRK krever domenet utlevert fra NORID.

Alternativet er at du bruker domenet til noe som ikke på noen måte kan gripe inn i det nyttpånytt holder på med, men da er jo ikke domenet verdt stort mer enn årsavgiften.
 

Bjørnar

Gründer
nrk har sjeldent kjøpt domener tilknyttet programmer, og spesielt programmer de leier eller har kjøpt rettigheter til.
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
hvis du kontakter de, for å spørre om de vil kjøpe det, så vil de automatisk kunne overta det uten å betale deg en krone. Eneste måten å tjene penger på å selge det til nrk, er hvis de kontakter deg først og ber om å få kjøpe det.

Skal du ellers bruke domenet til noe fornuftig, må det ikke ha noe relasjon til nrk sitt program. Har det det, vil de da også kunne overta domenet uten at du får en krone.

Trå varsomt...
 

Bjørn

Domenespekulant
Såfremt du ikke tilknytter websiden til noe med programmet, kan jeg ikke helt se at NRK har rettigheter til domenenavnet.
 
Topp