one.com har kjøpt syse.no

En tråd i 'Hosting' startet av Tonny Kluften, 10 Feb 2020.

 1. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.926
  Oj, hvordan skal det gå? https://www.syse.no/om#about-news

  Et skikkelig dårlig firma har kjøpt opp et skikkelig bra firma, det lover ikke særlig bra spør du meg. Hva skjer om ett år? One.com finner ut at de vil melke kundene slik som de gjør på egen hosting?
   
  asleo liker dette.
 2. Bjørnar

  Bjørnar Gründer

  Innlegg:
  1.870
  Dette reagerte jeg også på når jeg fikk mailen.

  Vi har ganske driftskritiske ting hos Syse, og jeg er er ikke glad for dette. Jeg vet ikke om jeg tør ta sjansen på å bruke tiden fremover til å bli overbevist om at det går bra.
   
 3. asleo Member

  Innlegg:
  41
  Interessant. Da er det med syse inkludert, hele tre norske webhoster (som jeg vet om), som har blitt kjøpt opp. Det er bare måneder siden misshosting kjøpte opp både isphuset og mywebhost. Norge er et lite land, så at tre webhoster blir kjøpt opp på kort tid, fremstår som mye.
   
 4. Marius_J

  Marius_J Certified Ethical Hacker

  Innlegg:
  475
  De skriver at alt kommer til å være som før.

  Så jeg vet ikke om jeg skal bytte nå eller vente?
   
 5. rune69

  rune69 Gjerrigknarken sjøl Forumleder

  Innlegg:
  1.548
  Er jo virkelig "morsomt" når Syse selv skriver "PS: Hvis du har flyttet fra One.com til SYSE for enda raskere sider og bedre support så har du fortsatt valgt riktig :)". Hvor lenge får de lov til å la den setning stå - når One.com innser hva den forteller om One.com? :)
   
  Pong, Marius_J, Bjørnar og 1 annen person liker dette.
 6. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.926
 7. SYSE

  SYSE Medlem

  Innlegg:
  145
  Hei alle sammen! Vi kan *garantere* at det ikke blir noen negative endringer i kvalitet, sikkerhet, eller servicenivå. Oppkjøpet medfører i praksis at vi får tilgang på store ressurser som skal brukes til å fortsette arbeidet vårt. Vi skal ikke melke noen, eller bytte ut tjenestene våre med One.com sine. Håper dette er oppklarende og betryggende :)

  Hvis dere har spørsmål er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt på post@syse.no, daglig leder besvarer alle spørsmål (og selvfølgelig i løpet av en time)
   
  jaswane liker dette.
 8. SYSE

  SYSE Medlem

  Innlegg:
  145
  Du trenger ikke å bytte :)
   
 9. SYSE

  SYSE Medlem

  Innlegg:
  145
  One.com hadde ingenting å utsette på det :D
   
  rune69 liker dette.
 10. asleo Member

  Innlegg:
  41
  Oppdaget plutselig at Uniweb også er kjøpt opp av One.com. Kanskje dette er gamle nyheter for alle andre, men jeg var ikke klar over det. Oppdaget det tilfeldigvis i dag da jeg kom til å kikke på footeren på nettsidene til Uniweb.no, der står det:
  Så søkte jeg litt mer på Google og fant dette fra september 2019: one.com/no/produkt-nyheter/other/one-com-acquires-digital-garden
   
 11. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.926
  Hvis man ser på one.com har tilbudt tidligere så er dette sørgelige saker. Hva blir neste? ProIsp og Domeneshop? Og så kjøper vel Visma opp one.com og gjør alt enda dyrere... Så kjøper vel Oakley Capital opp Visma og gjør det enda dyrere.
   
 12. Pong

  Pong Jeg selger sʇɥƃıluʍop :)

  Innlegg:
  3.452
  Forsåvidt greit, da kan nye små utfordre de store igjen. Sålenge *det* er en mulighet, er markedet i bevegelse.
   
 13. SYSE

  SYSE Medlem

  Innlegg:
  145
  Hei alle! One.com har kjøpt oss "due to Syse’s outstanding products and service". Planen er å bygge på dette gjennom One.com sin setup. Vi kan forsikre om at det bare er gode intensjoner for kundene hele veien her, og at endringer som tilkommer i månedene og årene som kommer er av det positive slaget ;)
   
 14. Jens1986 Medlem

  Innlegg:
  660
  Godt vi har Minhost.no da :)
   
  asleo liker dette.

Del denne siden