Kjapp og trygg hosting for Wordpress

PayPal kontoutskrift

Noen som her greie på hvordan man får en kontoutskrift i PayPal som viser hva som var balansen pr. 31.12.2009? Har sett litt på rapportene osv, men har ikke klart å finne noe som kan brukes av regnskapsfører.
 
Jo, det er mulig det går an å få en ca. sum ved å gjøre det slik, men dette er neppe noe hverken regnskapfører eller revisor vil sette særlig pris på. Det skulle vært mulig med utskrifter som ikke kan manipuleres.
 

Epsilon

Medlem
@nettressurs bruker du å legge ved månedlige kontoutskrifter fra paypal til regnskapsføreren din (slik som man må gjøre med vanlige bankkontoer)?
 

Living Glad

Brukertittel
Alle transaksjoner som går gjennom Paypal bør registreres i regnskap. Så klart. De viser ut- og innbetalinger til selskapet.

Det er enkelt å ta utskrift av kontobevegelser.

Klikk på "View all my transactions" - på forsiden når du logger inn. Deretter har du alle transaksjoner inkludert saldo (i margen på rapport). For å føre hver enkelt transaksjon bør du ta utskrift pr transaksjon ettersom det er vanlig at feks hvis du ikke har noe inne på konto eller bare delvis dekker betaling ved å bruke av midler du har på paypal og delvis gjennom kort knyttet opp mot en bankkonto - da må den transaksjonen deles opp i regnskap. I grunn enkelt for en regnskapsfører.

Min erfaring er at det er enkelt og oversiktlig å føre paypal transaksjoner.
 
Alle innbetalingene blir selvsagt registrert i regnskapsprogrammet. Det er likevel slik at man kunne tenke seg en kontoutskrift som viser bevegelser og saldo den siste dagen i hver måned - og ikke minst en total oversikt over gebyrer som er betalt til paypal.
 
Topp