Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Penger direkte på konto eller sjekk? Amazon m.fler.

Hei. Nok et ferskingspørsmål: Er det muligheter til å få eventuelle(!) penger direkte inn på konto, f.eks hos amazon? Eventuelt hvordan kan man få det?

Hva pleier dere å foretrekke?
 

Bjørnar

Gründer
dersom du vil vente lenger på utbetalingen, og muligens prøve å snyte på skatten, er sikkert sjekk ok.

jeg foretrekker inn på konto, da jeg liker å ha ting ryddig, gjennomsiktig og enkelt :)
 

Thomas Pedersen

Pornogründer
Sjekker er stress. men mange ganger ikke til å unngå. De koster mye å veksle inn, og damen i banken blir like overrasket hver gang over at folk fortsatt bruker sjekker.

Du får ikke pengene ut der og da. De må sendes inn ett sted og verifiseres før de kommer inn på kontoen din. Så skattesnusk er ingen mulighet.

Dnbnor er forøvrig de med lavest gebyr på innveksling av utenlandske sjekker(av de 5-6 bankene jeg har sjekket). ligger mellom 25-100kr per sjekk.

Mindre banker har skjelden noe særlig rutine for å ta imot slike sjekker, derfor er det ofte dyrere. Skaper mye arbeid for de.

Noen banker skal ha en prosentandel opp til 10%. Uaktuelt..
 

Mr Vest

Sjefen over alle sjefer!
Jeg har lest så mange steder nå, at det koster mye kroner og heve disse sjekkene fra utlandet. De få gangene jeg har hevet sjekker fra utlandet, har jeg ikke betalt en eneste krone i gebyr. Dette er da en av de mindre bankene som nevnt over.!

En gang tidligere ble jeg anbefalt og bytte bank, da en liten lokal sparebank ikke er godt nok. Jeg er egentlig godt fornøyd med både service, ok gebyrer og samtidig kan jeg henvende meg til samme personer gang på gang, om det er noe jeg vil.!
 

Boo

Medlem
foretrekker å få betalt inn på paypal, bruker hovedsaklig den når jeg handler fra utlandet.
 
Sorry hvis jeg vekker en gammel tråd men, jeg løste nettopp inn en sjekk i min bank Sparebank 1. Gebyret ble 300kr! :eek::eek::eek:

Av 1 100 kroner satt jeg igjen med 800. Synes det var så ini granskauen dyrt og kjipt når man bare tjener noen småkroner.

Vurderer å sette utbetalingsgrensa til $500 på Amazon hvis de skal fortsette med steinaldersbetalingsmåten. Hvorfor ikke betale til paypal? Enkelt og greit og litt mindre i gebyr...

Irriterende.
 

kongen

kongemedlem
Syns det er morsomt å gå i banken med sjekker jeg, morsomt at to og tre bankfolk leser bruksanvinsninger og spør hverandre om hvordan i helsikkes de skal gjøre det riktig.
 
Topp