Plugin for å vise større bilde

En tråd i 'Wordpress' startet av Tonny Kluften, 2 Jan 2014.

 1. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.941
  Ugh! Det har jeg gjort èn gang og aldri mere... for noe styr.

  Skjønner det. Det er vel begrenset hvor mye du kan få ut av å ha en plugin liggende i WP repository også, men den kan sikkert bli populær, det finnes ikke noe lignende. Du får nok mange tusen nedlastinger etter hvert.
   
 2. basicus

  basicus SEO Eggspert

  Innlegg:
  487
  Er det mulig å slå det på for alle bilder i alle poster? Det er sånn jeg tenket jeg skulle bruke de, og slå av Lightbox. Bruke dette i stedet.

  Jeg skjønte forøvrig ikke hvordan jeg får det slått på. Kan du legge et konkret eksempel i instructions eller noe slik som vilser trinn for trinn til en legmann?
   
 3. adeneo

  adeneo Medlem

  Innlegg:
  1.611
  Når du setter inn et bilde kommer media uploaderen opp, til høyre er det en meny hvor du kan velge justering til høyre, venstre osv. og nedenfor er det meny hvor du kan velge hva bildet skal lenke til, og der legges det til et valg for "expando".

  Det eneste det egentlig gjør er å legge til en klasse på bildet, og alle bilder som har klassen ".expando" virker med plugin'en, slik at det er bare å legge til den klassen.

  Det er mulig å gjøre det slik at alle bilder er med, men gadd ikke lage et adminpanel hvor man kan velge slikt, kanskje senere ?

  Jeg la til tre data attributer for å endre ting.

  data-maxwidth = setter bredden bildet ekspanderer til

  data-parent = jQuery selektor for elementet som skal brukes som "parent", her kan man sikkert finne på noe for å få det til å funke med captions, har ikke prøvd ?

  data-speed = Setter hastigheten på animasjonen


  HTML:
  <img class="expando" data-speed="400" data-parent="#element_id" data-maxwidth="1000" />
  Man kan bruke ingen av de, eller de man ønsker, selvfølgelig

  HTML:
  <img class="expando" data-speed="400" />
  osv.....

  Det blir jo ikke noe penger i kassa av det uansett, og desto bedre utviklet en plugin er, med adminpanel, mange valgmuligheter, fancy bilder og beskrivelser på Wordpress pluginsiden osv. desto flere nedlastinger får man, men utover ære og berømmelse så kan jeg ikke helt se at en populær plugin er noe å bruke masse tid på, for det tar jo tid å finne ut av ting, og nå har de jo igjen endret hele media uploaderen i versjon 3.5, samt at TinyMCE er et mareritt, for å ikke snakke om alt styret med subversion for å oppdatere den minste ting hos Wordpress, man kan ikke akkurat bare gå inn å endre en beskrivelse, man må oppdatere plugin'en, kjøre ny versjonskontroll og commit med branch og trunk for å endre den minste ting, det er nesten overraskende at så mange gidder å laste opp plugins ?
   
  Sist redigert: 4 Jan 2014
 4. TorsteinO

  TorsteinO Art Director & grunder

  Innlegg:
  4.642
 5. ptomter Medlem

  Innlegg:
  215
  Kjempebra Adeno :) Dette blir nok en plugin jeg kommer til å bruke også.
   
 6. Travellingman

  Travellingman Nettgrunder

  Innlegg:
  2.109
  Fungerer på mitt nettbrett ser jeg ;-)

  Sendt fra min Note 10.1
   
 7. basicus

  basicus SEO Eggspert

  Innlegg:
  487
 8. basicus

  basicus SEO Eggspert

  Innlegg:
  487
  Ser at det forsvant ikke ser jeg. Det la seg bare under Adsense blokka og blei dermed borte fra det synlige feltet.
   
 9. basicus

  basicus SEO Eggspert

  Innlegg:
  487
  Prøvde å sette data-maxwidth="189" uten at det hadde noen effekt som jeg kan registrere.
   
 10. adeneo

  adeneo Medlem

  Innlegg:
  1.611
  Tja, kan alltids bruke noen timer på en lørdag med dårlig vær på en sånn plugin, så skal se på det litt mer i dag, snekret den sammen på noen minutter, så jeg får vel legge til litt mer valgmuligheter ?

  Har fikset captions nå, i hvert fall i themes som ikke roter til Wordpress sin captions, spikret et adminpanel med mulighet for å sette egne egne klasser / selektorer eller sette den til alle bilder automatisk, og litt andre greier.

  Hvis man selger på CodeCanyon og har noe som er populært, slik som en slider, så kan det bli noe penger av det, på Wordpress sitt repository, hvor alt er gratis, blir det lite penger av det.

  Det er jo et litt merkelig oppsett, hvor bredden på posten er full (810px) og hvor adSense settes inn og teksten høyrejusteres automatisk etter bredden på annonsen osv.
  Er ikke så lett å ta høyde for sånt ?
   
 11. basicus

  basicus SEO Eggspert

  Innlegg:
  487
  Ikke vet jeg. Er bare en legmann som bruker en mal jeg :) Mine programmeringskunnskaper er heller begrensede for å si det mildt.
   
 12. Dag Frogner

  Dag Frogner Supermedlem

  Innlegg:
  4.692
  Eller hvis man lager ett eneste godt design, kan man også klare seg bra.

  WordPress - Avada | Responsive Multi-Purpose Theme | ThemeForest

  Jeg skjønner ikke hvorfor ikke flere kodere og designere prøver seg på noe sånt. Det må jo være litt penger å hente her, hvis man leverer et veldig godt produkt og ikke minst tar seg tid til å følge opp supporten i etterkant. Men det blir vel en helt annen diskusjon.
   
 13. adeneo

  adeneo Medlem

  Innlegg:
  1.611
 14. ptomter Medlem

  Innlegg:
  215
  Ser hva som har skjedd

  Selv om jeg oppdaterer får jeg følgende melding i Wordpres

  "Det er en ny versjon av Expandoo by Played tilgjengelig. Se detaljer for 1.0.1 eller oppdater nå."

  Noe rot med hvilken versjon som er lastet opp osv?


  Tilføyelse: Ser at når man oppdaterer modulen, så installeres den på nytt under. Men i plugins mappen ligger den bare en gang. ..
   
  Sist redigert: 5 Jan 2014
 15. adeneo

  adeneo Medlem

  Innlegg:
  1.611
  Jepp, prøver å finne ut av hvordan man tagger en ny version i repository, har aldri gjort det før, men prøv å installer plugin'en på nytt ?

  EDIT:
  Aha, det har noe med navnet å gjøre, jeg bare fant på noe i full fart, Expando, men når plugin'en ble lagt opp så var det vist allerede en plugin med det navnet, så jeg måtte endre det til Expandoo, og første gangen jeg lastet opp het filene fortsatt Expando, mens i siste oppdatering så ga jeg de navnet Expandoo ettersom det var navnet i repository, og da oppfattes det som to plugins, som jo virker rimelig dustete, men lite å få gjort noe med nå ?
   
  Sist redigert: 5 Jan 2014

Del denne siden