Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Plugin "Leilighetsvelger" -> Se eksempel.

https://prosjekt.hem.no/lillebyleiligheten/#finn-din-leilighet

"Leilighetsvelgeren" her var et stilig konsept. Og det ser veldig kostbart ut. Har noen noe anelse om det kan finnes noe tilsvarende, riktignok svært mye enklere, men av samme konsept .. Som kan fungere til tilsvarende formål?

Evt. om noen kan gi meg en pris for å utvikle en slik plugin?
 

xdex

Medlem
Finnes endel slike løsninger, du kan f.eks se på denne: http://codecanyon.net/item/mapplic-custom-interactive-map-jquery-plugin/6275001 tok bare den første jeg fant, men vet at det finnes langt flere alternativer. Som en plugin, vet jeg ikke helt hvordan jeg ville angrepet dette, det er jo ikke akkurat noe klikk og dra konsept. Alle hus, eller kart, er forskjellige, og mye av "tiden" går til og lage riktig grafikk. F.eks. oversikt over en leilighet. Det er helt klart mulig, og det kan hende det finnes noe allerede også, men har har du i hvert fall ett utgangspunkt og bygge videre på, eller finne flere alternativer.

Når det er sagt, er jo dette bare fancy 3D bilder, med div overlays og riktig informasjon, og muligheter til å sortere. Men igjen, mye av jobben her, er å produsere nettopp alle disse bildene/visningene.
 
Sist redigert:
Topp