Problemer etter flytting av wordpress-side

En tråd i 'Webutvikling' startet av knippsen, 11 Sep 2017.

 1. knippsen

  knippsen Medlem

  Innlegg:
  393
  Hei, jeg har flyttet en wordpress-side fra en host til en annen. Selve siden er flyttet korrekt, ved at jeg kommer inn på forsiden av siden. Når jeg forsøker å klikke meg inn på noen av artiklene eller sidene fra forsiden får jeg imidlertid følgende feilmelding:

  Not Found
  The requested URL /minartikkel/ was not found on this server.

  Alle sidene ligger der som før, og jeg kan gå inn og redigere dem fra backenden av wordpress, men kommer altså ikke inn fra forsiden? Noen som vet hvor feilen kan ligge?
   
 2. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.685
  Prøv å lagre permalinks på nytt, bare klikk lagre.
   
  knippsen liker dette.
 3. xdex

  xdex Medlem

  Innlegg:
  1.433
  Jeg hadde også dette "rare" (ikke så rart egentlig, det er forklarlig men plagsomt) Jeg løste problemet ved å begynne og bruke https://nb.wordpress.org/plugins/wp-migrate-db/ for å flytte sider, får med seg alt og endrer navn i databasen, slik at det blir riktig når du overfører. Da slipper du overnevnte problem (selv om det er lett å løse, men enkelte ganger kan det hende plugins skaper seg litt, og da blir det fort mer arbeid enn å trykke lagre).

  Verdt å få meg seg i hvert fall, spesielt hvis du ikke liker å rote manuelt i databasen (search&replace etc) :)
   
  knippsen liker dette.
 4. thomasstr

  thomasstr Medlem

  Innlegg:
  149
  Du kan evt. også bruke en plugin som heter Duplicator i Wordpress som er veldig fin og ikke minst enkel å bruke. Den ordner med alt av rewrite og URLer for deg i restore-prosessen.
   
  knippsen liker dette.
 5. Travellingman

  Travellingman Nettgrunder

  Innlegg:
  2.061
  Duplicator er fin, men den har begrensing på størrelse på databaser. Husker ikke hvor mye nå, men når jeg skulle flytte noen sider sist gang så hadde de for stor database.
   
 6. knippsen

  knippsen Medlem

  Innlegg:
  393
  Dette løste problemet :)
   
  Tonny Kluften liker dette.
 7. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.685
 8. xdex

  xdex Medlem

  Innlegg:
  1.433
  Hadde akkurat det samme problemet, derfor jeg endte opp med å primært bruke migrate-db, man ender jo likevel opp med å laste opp filene "manuelt" på samme måte som Duplicator. Duplicator er sikkert fint for småsider og amatører som ikke helt forstår konseptet.
   

Del denne siden