Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Redd for smuss?

SuperSet

Medlem
Som tittelen sier er det ofte folk er redde for å ta på seg skitne linker for at dette kanskje skal skade dems ranking på google. (NB! Nå snakker jeg om inn linker, ikke ut)

Vis du har bygget lenker som gjør at du blir negradert av google har du faktisk funnet en måte og nedgradere alle dine konurenter på og du burde juble på kontorstolen. Jeg er ganske personlig overbevist om at det ikke finnes linker som kan skade deg, men det finnes noen untak. ( det betyr ikke at det ikke finnes dårlig linker, dårlig linker vil bare ikke gi deg noen ranking aka waste of time)

Ny side- Har du en ny side burde du lage bra linker i starten, ny side med dritt linker er red flag for big G.

(usikker på denne) Link wheel. feks. Altså mange blogger connecta sammen og linka mot en side på samma IP -Unconfirmed som sakt, men ville vært forsiktig med denne.

Vis du vet om noen flere er det bare og si ifra.

Med det sakt link i vei :cool:
 

picxx

Well-Known Member
Innlinker vil aldri "skade" din side, uansett.
Selve linken kan derimot miste integritet og ikke telle som relevant "juice" til din side.

Sier seg selv at det hadde vært alt for enkelt å bare kaste opp en masse drittlinker til konkurrenter hvis det hadde vært slik at en side kunne tatt skade av innlinker.
 

picxx

Well-Known Member
Det stemmer godt det ja, du kan jo faktisk selv ta skade av å linke til "dårlige sider", så man må passe litt på der også.

Man kan havne i dårlig nabolag ved å selv linke ut til shady sider ja, men det er jo noe helt annet enn innlinker :)
 

adeneo

Medlem
(usikker på denne) Link wheel. feks. Altså mange blogger connecta sammen og linka mot en side på samma IP -Unconfirmed som sakt, men ville vært forsiktig med denne.

Har gjort noe testing med lenkehjul, og gjort riktig så fungerer det faktisk ganske bra for nye sider, enn så lenge.
Det finnes vel 2mill sider hvor man kan opprette en gratis blogg, og å bygge opp noen blogger, for så å lenke til neste blogg i en sirkel samt å lenke til hovedsiden fra alle bloggene, har per i dag en bedre effekt enn kataloger og farmer. Har vel og merke kun testet på nye sider som ikke allerede har tusenvis av linker, og har foreløpig ikke fått noen negative reaksjoner fra G på dette, og kan heller ikke se at dette bryter mot noen regler, selv om det er litt i gråsonen å opprette egne blogger kun med det formålet å linke til egne sider igjen.
 
Topp