Reklamere for gambling

En tråd i 'Lover, regler og normer' startet av Knut, 1 Okt 2007.

 1. Tonny Kluften

  Tonny Kluften Administrator

  Innlegg:
  15.958
  Vet ikke hvilke lover du henviser til her, men det er helt ulogisk det du sier, mulig lovene er ulogiske. Poenget er at det er ikke du som annonserer i norge, det er det utenlandske firmaet ditt. Hvis det er slik som du sier så kan f.eks. ingen nordmann ha noe med styringa og hvordan TV3 drives fordi de bryter norsk reklamelovgivning.
   
 2. Knut

  Knut Medlem

  Innlegg:
  747
  Har sendt en mail Lotteritilsynet, men sånt tar som kjent tid hos det offentlige.
  Det jeg undrer over er hvordan f.eks Betson kan ha ett .no domene som fører til deres sider. Startsiden.no har reklame for gambling, Sol har reklame for gamblingsider, Kvasir det samme.
   
 3. picxx

  picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Ok, la meg ta et eksempel så det blir litt klarere.

  Du har et firma og servere i nederland. I nederland er bestilaity porno lovlig. Den eneste måten for deg da til å markedsføre bestiality mot nordmenn fra det selskapet, er om det sitter folk i nederland og jobber med dette, da du ikke har lov å jobbe med dette all den tid du fysisk befinner deg i norge.

  Mulig vi snakker rundt hverandre her, men du må uansett følge lovene i det landet du fysisk befinner deg i.
   
 4. picxx

  picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Nå er ikke jeg kjent med utformingen av lovteksten når det går på dette med gambling i norge, men er det ikke slik at det er ulovlig å selv drive et gamblingfirma (f.eks. et helt pokerkonsept med software, betalingsløsning o.s.v.). Det er jo, som alle sier her, en mengde reklame for gambling på både norske internettsider og også i kataloger / magasiner som blir solgt i norge.
   
 5. Niclas

  Niclas New Member

  Innlegg:
  169

Del denne siden