Kjapp og trygg hosting for Wordpress

REST XML fra finn.no

knottulf

Medlem
Noen her som har satt opp en kobling for kunde mot REST XML fra finn.no?

Vil i tilfelle bruke php og evt. javascript for dette, men har problemer med å finne noen dokumentasjon, eller tilsvarende strøm en kan teste mot.
 

adeneo

Medlem
Dette er rimelig standard, og det er også nogenlunde standard XML som hentes inn fra Finn enten via Ajax(som vil kreve masse vissomattedersomatte for cross domain requests) eller aller helst PHP med f.eks. get_file_contents osv.

Finn bruker egne definisjoner på XML filene, som også er rimelig standard DTD filer, men det kan være ting man må være litt obs på.

Dette er betalingsløsninger, og kunden du gjør dette for må selvfølgelig kontakte finn.no for å få tilgang til import.finn.no og få brukernavn/passord for å laste ned filene. Det finnes også et testmiljø inne på de lukkede sidene.

XML filene inneholder bare dataene, og hele layout delen må du selv lage, og sette inn dataene på rette plassen i forhold til de sidene du bygger.
Det finnes også flere PAL løsninger både med standard finn.no vinduer i iFrame og med egne design hostet på Finn sine servere dersom XML løsningen ikke skulle passe.

Om det er så veldig RESTfult er vel diskuterbart, men det oppfyller vel kravene så vidt det er, og er som resten av Finn, sånn midt på treet.

Det finnes noe informasjon på PAL og REST, men ikke all verden, men det meste ordnes dersom du har en konto og betaler for REST løsningen.
 
Sist redigert:
Topp