Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Sådan endres teksten i kommentarfeltet i WP-theme

Eva

Medlem
Det er tydeligvis sådan, at med WP på norsk og et WP-theme, så ligger teksten i kommentarfeltet som fast standard og ikke lett å finne i noen php-filer, eller ikke i comments.php-filen.

For å endre teksten "Legg igjen et svar". går man på nestsiste linje i comments.php-filen. der byttes denne; <?php comment_form(); ?> -ut med denne; <?php comment_form(array('title_reply' => "REPLY"))?>, og her endres "REPLY" til teksten man ønsker. Tekststørrelsen endres i style.css-filen. Løsningen fant jeg her

Dersom noen vet noe mer om å endre formen på selve kommentarboksen, så kom gjerne med det. :)
 
Sist redigert:

Eva

Medlem
Twenty eleven. Prøvde å laste flere andre WP-Themes inn for å se om Comment.php-filen forandret seg, men det gjorde den ikke. Ser ut som "Leave a Reply/Legg igjen et svar" er en slags standard i WP...(?)
 

Eva

Medlem
Nei. Har prøvet forskjellige WP-themes, tatt fra listen "most popular". I disse står det på kommentarboksen "Legg igjen et svar", men resten av valgene står på engelsk. Prøvde også et tilfeldig WP-themes, her sto alt på engelsk. Og dette theme kom IKKE opp på listen under Lokaltilpassing. Hmm, merkelige greier.
 
Topp