Salg av produkter som påføres huden / oralt

En tråd i 'Generell business' startet av xdex, 16 Mai 2020.

 1. xdex

  xdex Medlem

  Innlegg:
  1.597
  Hei folkens,

  Jeg ser at noen her inne selger produkter av typen kosmetikk, eller tabletter (oralprodukter). Jeg ønsker å komme i kontakt med noen som selger slike produkter lovlig, under egne merkevarer eller navn.

  Alle produkter som selges i Norge som kan påføres huden, eller oralt må ha vært i kontakt med mattilsynet og gått gjennom en prosess for dette. Produktet må også være registert i EU sin egen oversikt for produkter av denne karakteren.

  Kjenner du noen, eller har du vært gjennom en slik prosess? Jeg ønsker å lære mer om fremgangsmåter og din erfaring. Dersom du kjenner til bedrifter som er behjelpelige med dette, setter jeg pris på om du kan peke meg i riktig rettning.

  Nb, til dere som anbefaler at jeg tar kontakt med mattilsynet direkte, så er dette allerede prøvd. Får ingen hjelp, får bare beskjed om at dette er mitt eget ansvar, jeg må kunne loven etc.

  Send meg en PM, kan fint betale for et "webinar" / konsulenttimer etc.
   
 2. Jens1986 Medlem

  Innlegg:
  663
  Meld deg inn i gruppa Shopify Norge på Facebook hvis du ikke får napp her. Marina Miracle er blant annet medlem der, og folk er generelt veldig hjelpsomme.
   
  xdex liker dette.

Del denne siden