Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Selger facebook brukerprofil med 2300 venner.

Nutz

Med lem
Nja, skal Tonny være juridisk ansvarlig for alle ting som blir lagt ut for salg her, og sjekke opp lovlighet, samt solvens og troverdighet hos selger så vil han få det travelt.. :)

La det være helt opp til Tonny om han gidder å engasjere seg i sånne ting.
De brukere som synes de har et moralsk ansvar å påpeke at dette strider mot ditt eller datt kan vel bare komme med det.. -Så er en evt. kjøper advart dersom han ikke vet dette.

Fremstille Tonny som en slapp og useriøs "looser" bare fordi han ikke påtok seg et ansvar som han absolutt ikke har, er i seg selv ganske kvalmende..
 

peterandrej

pensjonert moderator
Nja, skal Tonny være juridisk ansvarlig for alle ting som blir lagt ut for salg her, og sjekke opp lovlighet, samt solvens og troverdighet hos selger så vil han få det travelt.. :)

Tonny har et redaktøransvar for innholdet på forumet, men det sier seg selv at dette ansvaret er begrenset. Han har en plikt til å fjerne/redigere/opplyse om ting som åpenbart er i strid med norsk lov. Dersom folk begynner å dele ulovlig materiale på forumet, som f.eks den nyeste Indiana Jones-filmen, så HAR Tonny et ansvar for å "ta tak i" problemet.

Det er imidlertid STOR forskjell på dette helt åpenbare ansvaret og det å ha "sjekke opp alt som legges ut på forumet" fordi han ikke trenger å sjekke annet enn det som helt ÅPENBART er/må være utenfor lovverket. Å selge en fb-konto er ikke noe som er regulert av norsk lov, og er fullt lovlig (dog kanskje ikke så lurt, det må innrømmes).

Tonny kunne sikkert godt ha PÅPEKT at dette strider mot FBs TOS, men han TRENGER ikke å gjøre det, og ihvertfall ikke når Kenneth allerede har påpekt dette.
 

Nutz

Med lem
Nutz, mener du jeg fremstilte Tonny som en slapp og useriøst "looser"?
Er ikke det underforstått i kritikken da?
Noen gjør ikke jobben sin i følge deg. Hva synes folk flest om folk som ikke tar jobben sin seriøst?


Facebook's TOS er ikke Norsk lov, Tonny har null og nada plikt å opplyse facebook's regler til gud og hvermann.

Hva hvis det kom et spørsmål om hvordan man registrerte seg på Facebook eller i Googles system her inne?
Er Tonny forpliktet til å opplyse om all risiko ang. personvern med å gjøre dette?
 
Topp