Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Selger php script for eksport av adresselister hos brreg.no

Hei!
Selger php script for eksport av adresselister fra nyregistreringer hos brreg. Scriptet eksporterer til excel fil som inneholder følgende rader: Firmanavn, addresse, postnr og poststed.

Pris: 300,-
 
Hei! Slik det er nå så må alt gjøres manuelt hver dag. Du legger scriptet på en webserver, peker url til adresse, og trykker på en knapp. Etter noen minutt er excel fila klar med dagens nyregistreringer :)
 

adeneo

Medlem
Et par spørsmål dukker umiddelbart opp?

1. Bruker denne brreg's web services og henter denne informasjonen fra API'en, i såfall krever dette normalt abonnement som koster noen kroner, eller scrapes bare kunngjøringssidene, i så fall er det strengt tatt ikke tillatt (og det burde bare ta et par sekunder, hvorfor et par minutter) ?

2. Inkluderer dette oppdateringer dersom noe endres hos brreg ?

3. Trengs det noe tillegg for å skrive denne excel filen ?
 
Hei! Dette henter data kun fra kunngjøringssidene. Og det går kun noen sekunder når det ikke er så mangen nyregistreringer. Når det er mange tar det ofte et minutt og to. Men da det ikke er tillatt, er det kanskje litt drøyt å selge det. Jeg ønsker ikke å komme i trøbbel med brreg :)
 

adeneo

Medlem
Tja, du kan vel høre med brreg, men ettersom de har en betalingstjeneste for dette så har de nok en eller annen policy mot å scrape søkene deres, slik de fleste nettsider har.
Om de får gjort noe med det er vel annen sak, da det er umulig å sikre seg mot slikt.
Kan ikke umiddelbart finne noe spesifikt på brreg hvor det står at det ikke er tillatt, men kan nesten garantere at det ikke er det ?
 
Topp