Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Sene betalere...

Erlend

Medlem
NOen som opplever at kredittkortsøknader blir godkjent tregt? Har noen fra august som ikke har blitt godkjent enda.
 

Ole Avranden

utvandret
Tendensen går dessverre i negativ retning. En betydelig del av min omsetning hos TD begynner å bli rødmerket i utbetalingsoversikten. Og det ser ikke ut til at TD har det så travelt med å kreve inn pengene heller... (med beløp fakturert helt tilbake i februar, ville de vært krevd inn for lengst med normale purrerutiner.)

Kundesupports klipp og lim-svar fra manualen ("vi arbeider så raskt vi kan med å kreve inn pengene") er det liten trøst i...


Ser ut til at pengeinnkrevingen til TD har gått litt bedre i det siste. Nå er det i hovedsak ett firma igjen som ikke har betalt, og nå har jeg faktisk fått et godt svar fra support også... Jippi.
 

Joakim@TD

Medlem
Joda, enig i det Dag - forskuddsbetaling hadde vært noe...

Hei,

Det er såklart uheldig at det skal ta lang tid å kreve inn penger fra enkelte aktører, og det må vi bare beklage.

Problemet med forskuddsbetaling er at hvis annonsøren er treg med betalingen når forskuddskontoen er tom - vil programmet gå i pause - og statistikken vil bli borte inntil de betaler.

Mens med etterskuddsbetaling, vil utbetalingene til affiliate komme senere, men man har alltid kontroll over statistikken og vil kunne optimalisere uavhengig.

Så kommer spørsmålet hva som da er å preferere?

De affiliatene vi har snakket med lener seg ihvertfall klart på det siste alternativet med at etterskuddsbetaling gjør det enklere å holde en oversikt - noe vi på mange måter forventet. Det er klart at slikt er uheldig, og vi gjør hva vi kan for å få inn utestående fordringer.

Det har vært stor fokus på dette internasjonalt i Tradedoubler, og det kommer også bedre systemer som er under utvikling så dette skal bli enda bedre.

Enn så lenge får vi bare beklage at det forekommer, og betrygge med at vi gjør hva vi kan for at det skal være så problemfritt som overhodet for våre samarbeidspartnere.
 
Topp