Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Sette opp mål i analytics

Kassimaja

Geocacher
Jeg forsøker å sette opp et mål i analytics, men får det ikke til. Kjører Joomla 1.5.9 og Virtuemart 1.1.2. Målet er bestilt vare, men problemet er at jeg ikke finner den spesifikke adressen som kjøpsprosessen avsluttes med. Er det noen som kjenner banen eller vet hvordan jeg finner adressen?
 

Kassimaja

Geocacher
Jeg gjorde det, men av en eller annen grunn er "takk for handelen" siden ..../index.php
 

Fredrik

Medlem
Har du sjekket ut dette:

Identiske nettadresser over flere trinn

Du ønsker kanskje også å spore de besøkendes fremdrift gjennom en trakt som har samme nettadresse for hvert trinn. Registreringstrakten kan for eksempel se slik ut:
Trinn 1 (registrering): www.mittnettsted.no/registrering.cgi
Trinn 2 (godta avtale): www.mittnettsted.no/registrering.cgi
Trinn 3 (fullfør): www.mittnettsted.no/registrering.cgi
For å løse dette problemet kan du bruke _trackPageview-funksjonen i hvert trinn (sannsynligvis i en onload-hendelse), som vist nedenfor.
pageTracker._trackPageview("/funnel_G1/step1.html"); pageTracker._trackPageview("/funnel_G1/step2.html"); pageTracker._trackPageview("/funnel_G1/step3.html");
Deretter konfigurerer du hvert trinn i trakten til:

http://www.mittnettsted.no/funnel_G1/step1.html
http://www.mittnettsted.no/funnel_G1/step2.html
http://www.mittnettsted.no/funnel_G1/step3.html
Bane-/filnavnargumentet ikke trenger å representere en bane eller et filnavn som allerede finnes. Argumentet til _trackPageview er bare et vilkårlig sidenavn som Google Analytics kan tilknytte sidevisninger til.

Viktig: Hvis sidene dine inkluderer et kall til _trackPageview, _setAllowLinker _trackTrans(), må Analytics-sporingskoden din plasseres i HTML-koden ovenfor disse kallene. I slike tilfeller kan sporingskoden plasseres hvor som helst mellom den innledende <body>-koden og JavaScript-kallet.
 

Baku

Medlem
Tenger man og legge inn noen flere koder i butikken når man gjør dette eller er det bare å legge inn urlen til handlekurven osv. i analytics?

Har prøvd litt men det blir ikke registrert noe i analytics.

Bruker mystore forresten.
 

Kassimaja

Geocacher
Er lenge siden jeg har fiklet med VirtueMart nå, men mener å huske at det er mulig å spesifisere hvilken URL "takk for handelen" skal ha?

Er det noen som kan hjelpemeg å finne veien til hvordan dette skal gjøres?
 

Baku

Medlem

Baku

Medlem
Ok, lurer på om sporingskoden er lagdt inn i den forside annonsen.
Skal flytte den over i footeren. Takk
 
Topp