Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Sex selger i reklame

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
For å kvotere peterandrej:

Vi menn er i grunn ganske enkle; vi fyller bensin der den deiligste dama jobber, vi handler maten vår der de deiligste damene sitter i kassa og vi ser på de tv-programmene der de deiligste damene er programledere. I bunn og grunn er vi ekstremt enkle. Selvsagt, vi er jo også interessert i andre ting enn deilige damer, men disse øvrige tingene er uansett underordnet vårt behov for å se og ta på deilige damer.

Sex selger. Slik er det bare. Vi burde da også få lov til å bruke det slik at alle de vakre modellene vi har i landet får seg en jobb.
 

picxx

Well-Known Member
Det er jo ikke noe problem å bruke en gubbe i boxer eller thing for å selge axe, boss eller lacoste.
Det er heller ikke noe problem å bruke bikinidamer for å selge undertøy eller kvinneparfyme.
Så om denne felgforhandleren hadde forandret litt på annonsen sin slik at han hadde solgt 'felger for kvinner og jenter' er det vel kanskje stor sannsynlighet for at man ikke kunne stoppet kampanjen på bakgrunn av at den er kvinnediskriminerende.[spørsmålstegn]
 

peterandrej

pensjonert moderator
Det er jo lov med sex i reklame. Skjønner ikke hvor dere har det fra at det er et forbud mot sex i reklame. Men det er ikke lov med diskriminering i dette landet. Tenk på det dere når dere ser reklamene for Bohus... husker dere? Sett noe mer mannsdiskriminerende noen gang?

Og så slagordet da.. "Damene først.."

Hadde dette vært omvendt, altså diskriminerende mot kvinner hadde det blitt balluba, men når det er mot menn så er det greit. Sånt irriterer meg noe sinnsykt. Dobbelmoralen, liksom.
 

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Hva mener du med at det er lov med sex i reklamer? Så snart man har en dame i bikini i reklame (og reklamen ikke er for noe som selger bikinier) blir det jo halleluja fra staten med en gang..
 

picxx

Well-Known Member
Hva er forskjellen på å bruke nakne damer for å reklamere for bilfelger, og det å bruke nakne damer for å reklamere for musikken sin. Blir det mindre diskriminerende om produktet er musikk.

name.jpg
 

Kenneth Dreyer

Well-Known Member
Nei, ikke om du spør meg! Virker litt som om forsiden på magasiner blir betraktet for å ikke være noe direkte reklame. Selv om vi alle vet at forsiden er noe av det viktigeste et magasin har for å selge seg selv..
 
Topp