Sex selger i reklame

En tråd i 'Generell markedsføring' startet av Kenneth Dreyer, 14 Apr 2008.

 1. Kenneth Dreyer Well-Known Member

  Innlegg:
  3.820
  For å kvotere peterandrej:

  Sex selger. Slik er det bare. Vi burde da også få lov til å bruke det slik at alle de vakre modellene vi har i landet får seg en jobb.
   
 2. picxx

  picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Det er jo ikke noe problem å bruke en gubbe i boxer eller thing for å selge axe, boss eller lacoste.
  Det er heller ikke noe problem å bruke bikinidamer for å selge undertøy eller kvinneparfyme.
  Så om denne felgforhandleren hadde forandret litt på annonsen sin slik at han hadde solgt 'felger for kvinner og jenter' er det vel kanskje stor sannsynlighet for at man ikke kunne stoppet kampanjen på bakgrunn av at den er kvinnediskriminerende.[spørsmålstegn]
   
  vidarlo liker dette.
 3. peterandrej pensjonert moderator

  Innlegg:
  2.568
  Det er jo lov med sex i reklame. Skjønner ikke hvor dere har det fra at det er et forbud mot sex i reklame. Men det er ikke lov med diskriminering i dette landet. Tenk på det dere når dere ser reklamene for Bohus... husker dere? Sett noe mer mannsdiskriminerende noen gang?

  Og så slagordet da.. "Damene først.."

  Hadde dette vært omvendt, altså diskriminerende mot kvinner hadde det blitt balluba, men når det er mot menn så er det greit. Sånt irriterer meg noe sinnsykt. Dobbelmoralen, liksom.
   
 4. Kenneth Dreyer Well-Known Member

  Innlegg:
  3.820
  Hva mener du med at det er lov med sex i reklamer? Så snart man har en dame i bikini i reklame (og reklamen ikke er for noe som selger bikinier) blir det jo halleluja fra staten med en gang..
   
 5. picxx

  picxx Well-Known Member

  Innlegg:
  8.801
  Hva er forskjellen på å bruke nakne damer for å reklamere for bilfelger, og det å bruke nakne damer for å reklamere for musikken sin. Blir det mindre diskriminerende om produktet er musikk.

  [​IMG]
   
 6. Kenneth Dreyer Well-Known Member

  Innlegg:
  3.820
  Nei, ikke om du spør meg! Virker litt som om forsiden på magasiner blir betraktet for å ikke være noe direkte reklame. Selv om vi alle vet at forsiden er noe av det viktigeste et magasin har for å selge seg selv..
   

Del denne siden