Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Sportside (5000 unike besøkende hver dag) - Søker ny investor i selskapet

Liridon

Medlem
BotaSport.com|Lajme Sportive er et albanskspråklig nettside som ble opprettet 20. desember 2010. I løpet fem måneder har vi klart å etablere oss godt i det albanske markedet. Vi er allerede den største og eneste rene sportsiden. Vi er også på høyde med to store nasjonale aviser (Gazeta Express og Zeri) i antall besøkende. De to nevnte avisene har rundt 9000 - 10.000 besøkende hver dag på sine respektive nettsider. Vi har per dags dato rundt 5000 - 6000 unike besøkende hver eneste dag. På en god dag er vi oppe i 7000 - 8000 besøkende, alt avhenger av sportsbegivenheter som pågår.

Dette selskapet ble opprettet av tre økonomistudenter, som til daglig studere ved Trondheims Økonomiske Høgskole. Vi ønsker ikke å selge selskapet, da vi er klar over potensialet som ligger i dette selskapet. Grunnen til at vi ønsker ny investor i selskapet er fordi vi har begrensede økonomiske midler - som studenter vel og merke. Det skal sies at vi har investert i underkant av 50.000 kroner i dette prosjektet.

Vi disponerer en Facebook-side med over 76.000 tilhengere som er fotballrelatert:
- Boterori 2010 | Facebook

Vår egen Facebook-side har over 5800 tilhengere:
- BotaSport.com | Facebook

INFO: I løpet av fem måneder har våre profesjonelle journalister publisert 3442 artikler. I den samme perioden har det kommet inn 14.720 kommentarer.

I skrivende stund kan har vi gått i underskudd i fire av de fem månedene - noe som er normalt i starten av en nyetablering. Dersom vi ikke gjør noen investeringer går vi per dags dato underskudd med 100 - 200 Euro per måned, noe som tilsvarer 800 til 1600 kroner. Dette er selvfølgelig et beskjedent beløp, og vi tåler strengt tatt å drive med underskudd i en lang periode - men vi ønsker å utnyttet potensialet bedre med økonomiske midler. Vi har per dags dato tre ansatte, som til sammen utgjør vårt lønnskostnad på 400 Euro i måneden. Vi har i skrivende stund to annonsører som dekker halve beløpet.

Vennligst kontakt meg, dersom dette kunne dette være av interesse.
 
Sist redigert:

picxx

Well-Known Member
Hvordan er det mulig å gå i tap på en side som genererer 5000 unike hver dag?
Gir du ut gullbarrer til utvalgte besøkende?
 

Liridon

Medlem
Hvordan er det mulig å gå i tap på en side som genererer 5000 unike hver dag? Gir du ut gullbarrer til utvalgte besøkende?

Vi bruker per dags dato ingen affiliate-programmer, men det er selvfølgelig i tankene. Har du forøvrig noen tips? I dette tilfellet vil annonsører som betaler per visning være mest relevant. Når det gjelder Google Adsense, fikk vi det avslått vår søknad på grunn av språket. Med andre ord vil dette være en attraktiv inntektskilde når dette blir tilgjengelig i framtiden. Annonsørene vi har i dag er lokale bedrifter i Kosovo. Vi er også i samtaler med flere store bedrifter (banker osv), men de fleste ønsker å avvente - da vi fortsatt er en bedrift i oppstartfasen.
 

picxx

Well-Known Member
Du har ikke vært på tanken affiliate/betting da?
Eller er det et marked uten penger man snakker om, som uansett ikke vil generere affiliateinntekter?
 

Liridon

Medlem
Hvor mye tar dere pr måned for beste plassering? Stusser også på at dere går i minus her...

De to annonsørene vi har per i dag betaler 100 Euro i måneden. Vi er fullstendig klar over at dette er alt for lite med tanke på antall besøkende, men i og med at vi er ny i markedet vil vi ikke skremme potensielle annonsører. Disse avtalene vil reforhandles etter hvert.
 

Liridon

Medlem
Du har ikke vært på tanken affiliate/betting da?
Eller er det et marked uten penger man snakker om, som uansett ikke vil generere affiliateinntekter?

Vi kjører faktisk Betsson-affiliate når jeg tenker meg om, men det har ikke gitt noen nevneverdig avkastning. Derfor vi ikke "regner" med det.
 

Liridon

Medlem
Hva er det dere egentlig ser etter? En passiv partner som bidrar med finansiering mot eierandeler? Eller en strategisk partner som kan hjelpe dere å få på plass strukturer som kan gjøre siten lønnsom? Eller en aktiv partner som selv bidrar aktivt i det daglige arbeidet med f.eks innsalg av avtaler eller leting etter relevante affiliateprogrammer å bruke?

I utgangspunktet ser vi etter en passiv partner med med finansiering mot eierandeler, men vi er samtidig åpen for at vedkommende kan komme med bidrag - dersom det er ønskelig. Vi jobber til syvende og sist mot det samme målet.
 

picxx

Well-Known Member
I utgangspunktet ser vi etter en passiv partner med med finansiering mot eierandeler, men vi er samtidig åpen for at vedkommende kan komme med bidrag - dersom det er ønskelig. Vi jobber til syvende og sist mot det samme målet.

Som er: å ikke gå i underskudd hvis man skaffer en investor?
Dårlig plan, spør du meg!
 

looper

Medlem
Hvor stor er kapitalen dere ser for dere?Og har dere en modell for hvordan en evt. partner skal få utbytte?
 

Liridon

Medlem
Som er: å ikke gå i underskudd hvis man skaffer en investor?
Dårlig plan, spør du meg!

Med "Vi jobber til syvende og sist mot det samme målet" mente jeg at det er i alle de involverte sin interesse å bidra på alle slags mulige måter - ikke nødvendigvis å gå i overskudd. Vi går 100 - 200 Euro i underskudd hver måned, noe som er et beskjedent beløp. For vår egen del kunne vi ha gått i underskudd i 10 år, uten at det ville gjort oss noe. Samtidig ville vi beholdt samtlige eiendeler. Det ville derimot ha vært svært uheldig for bedriften, da vi ikke har all verdens med kapital.

I og med at vi er alene på markedet har vi et konkurransefortrinn. Vi er derimot fullstendig klar over at dette konkurransefortrinnet er kortvarig - da det kan komme nye aktører på banen når som helst. Vi ønsker derfor ikke å ligge på latsiden. Av den grunn har vi besluttet å få inn en ny aktør i selskapet som kan spytte inn kapital.
 
Topp