Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Sportside med stort potensial selges

Liridon

Medlem
BotaSport.com er et albanskspråklig sportside som ble opprettet 20. desember 2010. Vi har i dag holdt på i overkant av ett år, og ønsker å selge nettsiden.

Info
Vi startet i 2010 med tre ansatte. Lønnskostnaden utgjorde 450 EUR totalt. Vi fant fort ut at det ikke var nødvendig med tre ansatte, og kuttet derfor i staben. Vi har i dag kun to journalister som dekker alt av sportsrelaterte nyheter. Lønnskostnaden utgjør i dag totalt 200 EUR. Journalistene har fast jobb i aviser i Kosovo, og jobber bare deltid hos oss. De skriver 7-8 artikler (100 ord per artikkel) daglig. Vi bruker wordpress som publikasjonsverktøy. Våre journalister har publisert 9,125 artikler i løpet av nettsidens eksistens. Journalistene forstår engelsk, så kommunikasjonen vil ikke være noe problem med nye eiere.

Vi kjøpte i 2010 en facebook-side med over 76.000 tilhengere for 3.600 EUR. I ettertid har Facebook utviklet en funksjon, hvor man kan slå sammen duplikat av sider med hovedsiden slik at man kan administrere alt fra ett sted. Vi har benyttet oss av denne funksjonen. Det er grunnen til at vår facebook-side har 78 682 LIKE. Vi vi slå sammen de to sidene, hadde facebook-siden til "BotaSport.com" over 11.000 LIKE. Når sidene ble slått sammen ble også alle tilhengere slått sammen. De som likte begge sidene telles selvfølgelig kun som en LIKE nå.

Vi har en facebook-side for hver liga, samt hver klubb. Via RSS publiseres relevante nyheter til de forskjellige sidene. Vi har over 1000 besøkende fra Facebook hver dag.
https://www.facebook.com/FutbolliSpanjoll
https://www.facebook.com/FutbolliItalian
https://www.facebook.com/FutbolliGjerman
https://www.facebook.com/FutbolliKosovar
https://www.facebook.com/FutbolliShqiptar

Økonomi: http://botasport.com/wp-content/uploads/2012/02/BotaSport-Økonomi.xlsx

Statistikk fra Google Analytics: http://botasport.com/wp-content/upl...BotaSport.com_20110129-20120211_BotaSport.pdf

Prisantydning
Det eksisterer en tråd om prosjektet som jeg opprettet for ett år siden. Vi søkte etter en partner. Da fikk vi et bud på 80.000,-

Vennligst ta kontakt med oss via mail: info@botasport.com.
 

Dag Frogner

Supermedlem
Linken til økonomien fungerer ikke.

Hvordan blir samarbeidet med journalistene for en kjøper? Vil de fortsette som vanlig?

Hvor mye tid må man bruke pr uke for å holde siden i gang?

Er alle fansene på Facebook ekte? Jeg syntes det er veldig rart at dere har 78.000 fans, men at jeg finner "18 liker dette" på det meste når jeg scroller meg litt nedover på de forskjellige tingene dere har postet.
 

Liridon

Medlem
Linken til økonomien fungerer ikke.

Hvordan blir samarbeidet med journalistene for en kjøper? Vil de fortsette som vanlig?
- Journalistene vil fortsette videre. Kommunikasjonen med journalistene kan foregå på engelsk, hvis det måtte være noe. De er meget selvstendige og trenger ikke noe veiledning. De har jobbet med dette i over ett år nå og er med andre ord godt kjent med wordpress som publikasjonsverktøy. Vi har ukentlig kontakt med journalistene. Da dreier det i hovedsak om en oppsummering om hvordan det har gått forrige uke og om de eventuelt har noen spørsmål.

Hvor mye tid må man bruke pr uke for å holde siden i gang?
- Vi bruker ikke noe tid på nettsiden. Journalistene skriver artiklene og holder siden oppdatert på den måten. På det administrative er det ingenting å gjøre, annet enn å oppdatere utvidelser når det kommer nye versjoner av plugins vi bruker. Med andre ord er det minimalt å gjøre.

Er alle fansene på Facebook ekte?
- Mener jeg svarte på dette spørsmålet i det første innlegget: "Vi kjøpte i 2010 en facebook-side med over 76.000 tilhengere for 3.600 EUR. I ettertid har Facebook utviklet en funksjon, hvor man kan slå sammen duplikat av sider med hovedsiden slik at man kan administrere alt fra ett sted. Vi har benyttet oss av denne funksjonen. Det er grunnen til at vår facebook-side har 78 682 LIKE. Vi vi slå sammen de to sidene, hadde facebook-siden til "BotaSport.com" over 11.000 LIKE. Når sidene ble slått sammen ble også alle tilhengere slått sammen. De som likte begge sidene telles selvfølgelig kun som en LIKE nå."
 
Sist redigert:
Topp