Kjapp og trygg hosting for Wordpress

SSL-plugin

xdex

Medlem
Saken er den at eg har også spurt om noen vet om noen som kan dette... For eg setter ikkje hvem som helst til dette her?
Men så er det også en måte å lære på. Trodde faktisk det var derfor Webforumet var her ;)

Det kan jeg forstå, men de aller fleste her inne er veldig ok karer og damer. Det har seg også slik, at med så mange problemer som har oppstått, er ikke dette noe som løses av seg selv. Selv har jeg tatt flere oppdrag fra folk her inne (men ikke tenk på meg, er opptatt 7uker fram i tid nå) men det finnes tonnevis med andre som kan hjelpe. Folk som hjelper andre, får ofte mye god hjelp tilbake. Folk som spør mye, kan ikke alltid forvente den samme kvaliteten tilbake. Man gir og tar, enkelt og greit :)

Men ønsker deg masse lykke til, med oppsett og salg! :)
 

mra

Active Member
Plugin? NEI, NEI, NEI! Nå må folk snart slutte og installere plugins for alt mulig drit, analytics koder, bakgrunns endringer, widget edits og blablabla. Wordpress støtter dette helt fint alene.

Settings -> General -> WordPress Address (URL) & Site Address (URL)

Amen!. Kanskje litt brutalt sagt, men helt enig i budskapet. Frem for å bruke tiden på å teste ut allverdens shady plugins for ditt og datt, så bruk tiden på å sette deg inn i WordPress. Svært mye kan fikses uten bruk av plugins og resultatet blir mye bedre og man åpner ikke en haug av bakdører.
 

Turbo Heidi

Member
Forsiden din har en trekant. Dette skyldes blant annet at du har flere bilder som linker med http. Bare sjekk kildekoden (ctr+u) og søk (ctr+f) etter http og se selv.

Dette er virkelig rart. For no har eg bedt mange om å gå inn og se... og siden min har fått en Grønn hengelås er tilbakemeldingen fra folk.

Men eg skal prøve å finne hurtigtastene for det du anbefaler meg på Mac :)
 

erlsae

Medlem
Søkte opp http og der står det 0/0 :)

Da kan du ikke ha søkt godt nok:
HTML:
<link rel="shortcut icon" href="http://www.cubestore.no/wp-content/uploads/2015/03/fav.ikon-transparent1.png" />

Likevel ser det ut til å være cache som gjorde at forsiden viste som "usikker" hos meg. Sletta det, og sjekka på nytt og nå er identiteten OK og hele butikken din sikker.
 
Topp