Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Startsiden tapte strid om lenker til spillsteder

slemtiger

Medlem
- Det verste jukset er når spilleselskapene programmerer sine sider og roboter til å følge visse regler når det gjelder utdeling av kort. Utdelingen av kort skjer IKKE tilfeldig. Kortene blir delt ut på en sånn måte som gjør at folk byr høyest mulig. Dette selvfølgelig for at spilleselskapene skal tjene mere, jo høyere pott, jo bedre inntjening. De fleste gamblingsidene gjør dette.

- Spilleselskapene gjør det lett å vinne på prøvespill slik at du lettere skal begynne å spille med ordentlige penger.

- flere folk rundt spillebordet sitter i samme rom på Tåsen og samarbeider om å loppe deg.

- Noen spiller med programmer, disse programmene går automatisk og de byr, kaster seg, syner osv. helt automatisk, basert på sjanseprosenter.

For noe tull. De store selskapene har mer en nok omsetning til å tjene milliarder. Tror du virkelig de ønsker å sette hele levebrødet i fare for å bli tatt i juks?

At noen spillere samarbeider kan ikke gamblingsidene lastes for.

At det finnes pokerbots er bekreftet, men nettsidene prøver å eliminere den slags og i den store totalen blir dette uansett et ubetydelig problem. Virkelig gode pokerspillere gjør nøyaktig de samme beregningene i hodet uansett.
 

slemtiger

Medlem
Om man skulle spille mot bots så har man jo uansett gjort et kupp, du må bare spille slik at boten får dårlige odds :)
 

Stormen

Medlem
Jeg har tidligere jobbet for Victory247.com (nå BetOnBet), og jeg kan bekrefte at ingen spillselskaper (vel, i hvert fall de jeg har jobbet for) går inn for å lure spillerne... De aller fleste spillselskaper har ikke engang egen gambling-software; de leier av 4-5 store pokernettverk i verden, og har kun medlemsregistreringen på sine egne servere. Alt annet skjer på pokernettverket, som egentlig kun har én spillende spiller - i dette tilfellet Victory247.com. Så holder Victory247.com styr på hvilke spillere som har hvilket beløp på kontoen sin, vinner/taper, osv.

Husker at vi i Victory247.com undersøkte spillrutinene - både til poker- og casinoleverandøren - nøye, og de kunne bekrefte at f.eks Random Number Generatoren deres var ekte - og baserte seg på magnetiske svingninger som ble utsondret fra jorden. En slik godkjent RNG-maskin er et premiss for å kunne inneha en gyldig elektronisk gamblinglisens i EU, og den blir undersøkt nøye hvert år. Så den eneste måten spillerne lures på, er at de ikke forstår at oddsen for å vinne er omvendt proposjonal med tiden de bruker på å spille.

Unntaket er poker, hvor det som regel vil være så mange dårlige spillere at de gode spillerne kan gå i pluss - hvis man ikke støter på en poker-bot, såklart. Over tid vil en slik poker-bot alltid vinne, fordi han aldri vil gjøre en matematisk feil. Poker er jo i bunn og grunn matematikk. Klart er det masse sjansespill inne i bildet, men det er et kalkulert sjansespill; det er som regel alltid en større sjanse for å få Kortkombinasjon A, enn å få Kortkombinasjon B.

Men, uansett, det var en distraksjon. Det viktige her er Startsiden-saken; som jeg mener er galskap at ikke ble avgjort til fordel for Startsiden. Det er 50-60 år gamle byråkrater som ikke forstår at internett er fundamentalt forskjellig fra f.eks avisbransjen - og at man ikke gjør noe straffbart bare man linker til ulovlig innhold. Det blir som om du kommer bort til meg mens jeg står på Karl Johan, og spørr: "Hei, er det noen horer i nærheten?". Hvis jeg da peker bort mot Rådhusgata, og sier: "Ja, det er masse horer der borte!" - skal jeg da straffes for medvirkning til prostitusjon?

Det er jo helt latterlig, og jeg gleder meg virkelig til disse dinosaurus-byråkratene dør - og nytt og friskt blod kommer til tømmene i stat- og kommunenorge.
 
Topp