Stengt Adsensekonto - why?

En tråd i 'Adsense' startet av rune69, 20 Jun 2012.

 1. rune69

  rune69 Gjerrigknarken sjøl Forumleder

  Innlegg:
  1.555
  Fikk nettopp følgende beskjed fra herlige Google:

  Jeg kan nå tracke dette til utelukkende å gjelde min blogg Runes verden. Opprettet adsensekontoen for ca. en uke siden. Ble kun brukt på bloggen min.

  Spørsmålet nå er rett og slett: Hva i alle dager gjør jeg galt? Eller er det noen som ødelegger for meg? Jeg har ikke testet selv med klikking, nei....I løpet av den uka som jeg hadde Adsense inne på et par steder på mitt personlige nettsted, hanket jeg forøvrig ikke inn mer enn et par hundringser.

  Har sendt inn klage til Adsense, men tviler vel på at det skal skje noe dramatisk deretter...
   
  Sist redigert: 20 Jun 2012
 2. Andreas Hatlem

  Andreas Hatlem Aktiv

  Innlegg:
  1.155
  Som du sikker har sett tidligere er du ikke første personen som har fått denne beskjeden, og som jeg har forstått det er dette en automatisk prosess. Det er en god grunn til at såpass mange misliker Adsense, ettersom dette skjer litt for ofte. Mulig din side genererte mer penger enn en vanlig side innen for ditt felt normalt ville gjort.

  Google skal vist også skanne etter innhold som strider mot deres retningslinjer, kan det være at du har nevnt ord som Google ikke liker?
   
  Sist redigert: 20 Jun 2012
 3. Andreas Hatlem

  Andreas Hatlem Aktiv

  Innlegg:
  1.155
  Etter noen minutter med å sjekke litt rundt kan det være at jeg vet problemet.. De siste årene har Google krevd at du har en "Privacy policy" på siden din, for å få lov til å ha annonser. Ser ikke at du har det på siden din.
   
 4. Tony J

  Tony J Alle skal få

  Innlegg:
  1.509
  Dette var jeg ikke klar over. Er "privacy policy" noe som må vises på forsiden? Og må dette stå på engelsk?
   
 5. metallian

  metallian Medlem

  Innlegg:
  1.620
  Dersom siden er Norsk må det vel være ok med Norsk PP vel?

  Mener bestemt å huske det er en tråd her med en slik PP (Tonny som har laget tror jeg) som man kan bruke? Tror jaggu jeg må ta en runde og sjekke sidene mine jeg også...
   
 6. Andreas Hatlem

  Andreas Hatlem Aktiv

  Innlegg:
  1.155
  Merkelig hvor dårlig de er til å informere om dette selv, du finner noe informasjon om dette når du søker på adsense personvern - Google-søk ellers er det er det kanskje flere enn bare meg som ikke har sett at man må ha denne informasjonen på nettsiden.
   
 7. Hakasu

  Hakasu Medlem

  Innlegg:
  222
 8. metallian

  metallian Medlem

  Innlegg:
  1.620
  Der var den ja, glimrende-er den teksten også OK etter endringene nå ?

  Jeg har lagt denne på "OM NETTSTED" siden på sidene mine, det er vel greit?
   
 9. kek91

  kek91 Webutvikler

  Innlegg:
  187
  Bør kanskje ha en liten link til privacy policy'n på footer'en i tillegg, bare for å være 100% sikker på at de finner den. Kanskje de ikke gidder å sjekke alle undersider for å lete etter privacy policy. Jeg vet ikke, men hvis dette er grunn nok for å få adsense kontoen stengt er det best å være på den sikre siden.
   
 10. Tony J

  Tony J Alle skal få

  Innlegg:
  1.509
  Kjempefint, da håper jeg at jeg rekker å legge til dette før det er over og ut ;) Takk til Tonny og webforumet forøvrig.
   
 11. rune69

  rune69 Gjerrigknarken sjøl Forumleder

  Innlegg:
  1.555
  Det kan ikke være problemet. Jeg har en privacy policy på Privacy policy | Runes verden som det også lenkes til fra sidebar (langt nede).
   
 12. rune69

  rune69 Gjerrigknarken sjøl Forumleder

  Innlegg:
  1.555
  Må jo være rimelig svakt dersom denne må ligge i footeren. Siden sidemenyen min kommer opp på alle undersider, må den vel telle.
   
 13. Hakasu

  Hakasu Medlem

  Innlegg:
  222
  Ja, det spiller ingen rolle om den ligger i footeren, sidemenyen eller headeren for den saks skyld. Slik jeg forstår det er det eneste viktige at det er en link direkte til den på alle sider som har AdSense-annonser på seg.
   
 14. kek91

  kek91 Webutvikler

  Innlegg:
  187
  Rune69, ja det burde selvfølgelig holde at den er i sidemenyen. Dårlig ordvalg fra meg, beklager det. Footeren var ment som et eksempel :)
   
 15. rune69

  rune69 Gjerrigknarken sjøl Forumleder

  Innlegg:
  1.555
  No prob. Bringer meg dessverre back to start. Hvorfor i alle dager kverker Adsense meg etter en uke? Kan det ha noe med at jeg utfordrer autoriteter osv.? ;)
   

Del denne siden