Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Storing på kroken?

Odd

Medlem
Har testet monofilamentsene og store kroker, Zapotek.. Må bare passe på at man ikke flår de små, med stive sener og store kroker.. ;) Da ryker man..
Kommer tilbake med utfallet av dette. Nok av fallgruver, Pong men dette er jo bare morro... :)
 

romeo

Medlem
Var det virkelig en storing der ute eller var det en ønske drøm fra Odd?

Jeg må beklageligvis si at i denne domain bransjen er det mest bare drømmere... sorry about that.
 

Odd

Medlem
Deilig å drømme litt romeo :) Siden sist har storing blitt til storinger.. Som Egon sa: " Jeg har en plan" Så får tiden vise om det var noe smart :) Ser helt klart at det kan gå ad dundas, men det er vel litt av spenningen ;) Kommer med oppdatering :)
 

Odd

Medlem
Lovte en oppdatering... Bedre sent enn aldrig ;) Storingene ble til en storing til slutt og domenet gikk for 50k. Fornøyd med det :)
 

Tony J

Alle skal få
Hvor mye sitter man igjen med etter at staten har fått sitt på et domenesalg i dag? (anser tråden som svada nå da selger har fått solgt storingen sin)
 

Steve Cash

Medlem
Det kommer an på om det er salg i næring, og på marginalskatten. Er det ikke i næring må skatten bli 27 prosent, i næring 38,4 hvis en ikke har toppskatt. Har en det kan en legge til 9 eller 12 prosent for trinn 1 og 2.
 

Tony J

Alle skal få
Var det originalservice.no? Solgt til Møller Bil? Volkswagen har gjørt et kupp for denne prisen ;)

Litt av en kar du. Først driver du å hinter til at Odd bare tuller og drømmer. Og når det viser seg at han snakker sant så snakker du ned salget. Hvorfor?
 

Odd

Medlem
Morsomt å se at noen som i utgangspunktet er negativ jobber for å få mere kjøtt på beinet... Misunnelse eller bare personligheten.. :)
 
Topp