Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Stort vareparti med over 1800 solbriller

knippsen

Medlem
I forbindelse med salg av en nettbutikk for solbriller ble vi sittende igjen med et større vareparti. Grunnen var at kjøper allerede hadde sitt eget varelager.

Totalt 1860 solbriller (med forbehold om tellefeil +/- 10 stk).

Over 40 ulike modeller og mange ulike farger. Alt fra pilotbriller, wayfarers, sportsbriller, clubmasters. Også noen barnebriller samt briller med blankt glass. Brillene er i tråd med dagens solbrilletrender, og er erfaringsmessig lettsolgte. Se bilder i Finn-annonsen som er lenket nedenfor.

Antatt utsalgspris (slik vi solgte dem i nettbutikken) er på i underkant av 300 000 kroner. Innkjøpspris per brille fra USA var på rundt 25-35 kroner + frakt. Her slipper du stresset med å importere et større parti med briller selv.

Alle brillene er UV-godkjente iht. europeiske standarder.

I tillegg til solbrillene følger det også med ca 10 verktøysett for solbriller samt noen solbrillevesker.

Enten du eier en nettbutikk eller ønsker å starte med å selge solbriller på gata er dette det perfekte varepartiet for deg!

Ønsket pris for varepartiet er 35 000 kroner, dvs. kun ca. 19 kroner per brille. Her er det altså muligheter for god fortjeneste for riktig kjøper.

Varepartiet er så stort at det må hentes i Oslo sentrum.

OBS: Dette er ikke merkebriller, men vanlige solbriller som er importert fra Los Angeles (opprinnelig laget i Kina).

Se finn-annonse her: http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=77199420

Pris kan diskuteres ved rask avgjørelse. Varepartiet er perfekt for deg som driver nettbutikk eller ønsker å starte opp en nettbutikk. Solbrillesesongen er allerede godt i gang, så løp og kjøp
 

Stoppet

Banned
Ser du har lagt på prisen med 5.000,- for oss på forumet ;)
 

knippsen

Medlem
Haha, det er ikke bare for dere her på forumet. Jeg justerte prisen raskt etter publisering, men av en eller annen grunn så finnes det nå to annonselenker. 35 000 er utropsprisen min også på Finn: http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=77201060. Grunnen til prisjusteringen er at det viser seg at vår innkjøpspris fra USA var høyere enn jeg trodde, men brillene selges uansett med god rabatt på original innkjøpspris.

Som sagt kan pris diskuteres ved rask avgjørelse :)
 
Sist redigert:

mra

Active Member
Jeg er ikke i solbrille-bransjen men jeg bor i Asia og jobber en del med å bistå Europeiske bedrifter med kontraksforhandlinger med kinesiske leverandører, og 19kr. FOB Oslo er en veldig god pris for typiske knock-off solbriller fra Kina.
 

knippsen

Medlem
Bumper denne og setter samtidig en redusert pris på hele partiet med 1860 solbriller til kroner 29000 t.o.m. i morgen for webforumets medlemmer.: http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=77201060


En del har kontaktet med ang. å kjøpe deler av partiet, men jeg ønsker primært å kvitte meg med hele partiet samlet på en gang.

Send PM for nærmere informasjon.
 
Topp