Kjapp og trygg hosting for Wordpress

Til Salgs!!! Nettbutikk med e-handelsløsning for 3. parts leveranser av varer.

VitaHerb

New Member
Vitaherb.no er en ferdig utviklet e-handelsløsning med tilhørende leverandøravtaler og logistikk. Det omsettes varer innenfor skjønnhetspleie, velvære og helsekost. En del produkter er unike for Vitaherb, mens mange er anerkjente merkevarer som selges til meget konkurransedyktige priser.

Varene finnes i liten grad på lager i Norge, men distribueres direkte fra leverandører i flere land, blant annet USA, India og Storbritannia. Avtale med grossister og DHL sikrer at forsendelser går direkte til kunde i løpet av 7 – 14 dager. Angrerettskjema på norsk følger alle forsendelser og Vitaherb framstår som avsender. Dette medfører at Vitaherb i hovedsak kun formidler ordres selv om kunden opplever at varene kommer fra det norske selskapet.

Vitaherb importerer økologisk hvetegress fra Mombay som eget varemerke. Dette er i dag den størst enkeltartikkelen i selskapet og gir et meget godt dekningsbidrag.

Innehaveren av virksomheten har et omfattende kontaktnett som vil overføres til ny eier.

Det er etablert betalingsløsninger og avtaler med Klarna og PayPal. Ordre- og bestillingssystem er integrert. Tilgang til Visma Avendo regnskapsløsning følger med salget. Zen Cart er valgt som logistikksystem i tillegg til tilgang til grossistenes bestillingsterminaler.

Fordeler / oppsider:

Etter som Vitaherb.no ble etablert i september 2011, har ikke virksomheten rukket å oppnå dokumenterte regnskapsresultater, men det har vært en del salg. Ved kjøp av nettbutikken vil du overta en virksomhet som har etablert alle nødvendige funksjoner som skal til for å drive en lønnsom virksomhet. Markedsføringen er godt i gang; partneravtale i Finn.no er betalt, Facebook er godt besøkt og statistikk på antall klikk på www.vitaherb. no kan framskaffes. Kampanjer kjøres via diverse internettkanaler (se informasjon under).

Ved utstrakt bruk av leverandørenes lagerhold og logistikk, kreves svært lite kapital til varelager. Nettbutikken blir en omsetningskanal med svært liten risiko.

Generell informasjon

Selskapsform: ENK

Selskapets navn: Vitaherb.no

Etablert: September 2011

Bakgrunn for salg: Eier flytter til utlandet

WWW: www.vitaherb. no

Finansiell informasjon

Driftskostnader: Ca. 3000,- kr/år.

Varelager: Ca. kr. 25.000,-

Drift

Konsept: Import og nettbutikk

Produkter: Helsekost, kosmetikk, velvære og skjønnhet.

Hosting: Mywebhost ANS, Oslo.

Antall klikk på siden: Ca. 100.000 på 5 mndr.

Diverse informasjon

Tilgjengelige vedlegg: Diverse web-statistikk.

Kampanjer: Sweetdeals, Gulesider, Groupon, Letsdeal, Facebook, Google AdWords og Finn.no
 

Bjrl

Medlem
Tre spørsmål:

1. Hvordan reagerer kundene på å vente i 14 dager på varen de har bestilt?

2. Hvilke kostnader har du hatt for å få 100.000 besøkende til siden på 5 måneder (og hvorfor 5 måneder - det er 10 måneder siden september 2011)?

3. At det ikke er foreliggende årsregnskap pga etablering i andre halvår i fjor er greit, men du har vel regnskapstall som viser lønnsomhet for driftsperioden? Kan du legge dem ut, evt sende på pm?

Mvh
Bjørn Jarle
 

click24

Medlem
eier flytter til utlandet

at eier flytter til utlandet var nå en merkelig grunn for og selge. etter det jeg leser i teksten betyr det vel ikke noe om man sitter på en værstasjon på nordpolen, eller på majorstuen. ser og at det er 100 tusen klikk på siden, altså ikke 100 tusen unike brukere.
med andre ord kan det være 250 brukere i mnd som har klikket hundre ganger altså.

enig med innspillet til en annen her at noen tørre tall burde jo kommet frem. noe så dumt som omsetning hadde vært kjekt, selv om det og trenger ikke si mye, 100 000 i omsetning trenger ikke bety at man tjener mer enn 10-15 000
 
Topp